TomTom GO 5200

TomTom Go 5200

Intelligent GPS med Wi-Fi.

af #Diverse #TomTom
9.4

Hvis du har en GPS, kender du også til besværet med at tilslutte den til din computer for at opdatere rutekort. Det slipper du for med TomTom Go 5200. GPS’en har indbygget Wi-Fi, så du kan opdatere, så snart du har forbindelse til dit trådløse netværk. Du kan opdatere kort, trafikinformationer og fotofælder helt uden beregning i dens levetid.

TomTom Go 5200 er på 5 tommer og har plads til SIM-kort til liveopdateringer. GPS’en er stemmestyret og kan lære dine kørevaner og forudsige din destination. Du får automatisk hjælp til at slippe uden om trafikforsinkelser og besked, hvis du nærmer dig et fartkamera eller en kø, så du kan sænke farten i tide.

Med app’en MyDrive kan du bruge din mobiltelefon til at planlægge ruter, oprette foretrukne steder og undersøge trafikforholdene, før du sætter dig ind i bilen og træder på speederen. Oplysningerne kan nemt overføres til GPS’en. Du kan besvare og foretage opkald og lade GPS’en læse sms’er højt og med stemmestyring søge på nettet, fx efter nærmeste tankstation eller spisested.

 

TomToms hjemmeside:

hwww.tomtom.com

 

+ Opdateringer via Wi-Fi

+ Lifetime kort- og trafikopdateringer

+ Kan læse beskeder fra telefon

– Høj pris

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

TomTom Go 5200 har alt, hvad du har behov for, uanset hvor turen går hen. Med Wi-Fi er det fantastisk enkelt at opdatere kort og trafikinformationer. Men prisen er høj.

Specifikationer

Mærke
TomTom
Produkttype
5" stemmestyret GPS med Wi-Fi
Tilslutning
MicroUSB, Wi-Fi, Bluetooth
Andet
16 GB hukommelse (kan udvides med microSD-kort), lifetime opdateringer af kort og trafik