TomTom Adventurer

TomTom Adventurer

Let og kompakt aktivitets-ur med pulsmåler.

af Anders Daugaard #Diverse #TomTom
8.8

TomTom Adventurer er et kompakt og let sportsur med fokus på udendørs aktiviteter som løb på fladt eller bakket terræn, vandreture, svømning, cykling og skiture. Der er dog også funktioner til mere indendørs udfoldelser på blandt andet løbebånd. Uret kan måle antal skridt, tilbagelagt afstande og hvor mange kalorier, du forbrænder baseret på vægt, højde og alder.

Adventurer kan måle din puls ved håndleddet, og det fungerer rigtig godt og præcist. Det er enkelt at betjene uret og dets funktioner. Skærmens opbygning kan dog gøre det svært at se visse data, da skrifttypen er ret lille. I mørke er det ekstra slemt, for der mangler en knap til at give lidt lys.

Hvis du vil have det maksimale ud af Adventurer, skal du kombinere det med TomToms Mysports-app på din mobiltelefon. App’en er gratis og kan blandt andet vise en række detaljer om dine ture. Samlet set er den dog lidt for simpel, da den ikke udnytter alle urets funktioner. Det er fx ikke muligt at planlægge ruter til vandre-, løbe- og cykelture.

Adventurer har indbygget MP3-afspiller, så du kan uploade op til 3 GB musik. Det kan du lytte til på dine ture, hvis du har et par Bluetooth-høretelefoner. Ganske smart, men det dræner selvfølgelig hurtigere det ellers langtidsholdbare batteri for strøm.

 

Kan købes her:

www.tomtom.com

 

+ Stor skærm

+ Plads til at gemme musik og ruter

– Mangler lys

– Umoderne betjening

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

TomTom Adventurer er lille og let, hvilket gør uret behageligt at have på en hel dag. Det har mange gode funktioner, men skærm, brugerflade og mobil-app har sine begrænsninger.

Specifikationer

Mærke
TomTom
Produkttype
GPS-ur
Mål
2,2 x 2,5 cm (skærmstørrelse)
Vægt
55 g
Tilslutning
Bluetooth
Andet
Vandtæt