Tile Sticker kan sættes fast på stort set hvad som helst, du ikke vil miste.

Tile Sticker

Tile Sticker er en smart måde at mærke dine værdigenstande på.

af Morten Skeldal Østergaard #Diverse #Tile
9.3

Tile har udvidet sit sortiment af små Bluetooth-brikker, som du kan bruge til at sætte fast på ting, du vil forhindre i at blive væk. Tile Sticker ligner mest af alt en velvoksen Gajol, men den kan ikke anbefales til indvortes brug. Idéen er, at Tile Sticker sættes på fx en fjernbetjening eller under sadlen på en cykel ved hjælp af den selvklæbende bagside.

Herefter kan du finde frem til Sticker med Tiles app på din telefon. App’en bruger telefonens Bluetooth-funktion til at registrere, hvor tæt du er på den lille sorte brik. Når du nærmer dig, vises det med et stigende antal grønne ringe i app’en. Samtidig kan du trykke en knap i app’en, der får den lille Sticker til at udsende en alarmlyd, så du fx kan finde frem til din fjernbetjening nede mellem sofahynderne.

Denne funktion virker upåklageligt. Vi fandt nemt frem til Sticker selv om den var gemt ad vejen af en medhjælper i et kaotisk børneværelse.

I sagens natur rækker Tile ikke længere end Bluetooth-forbindelsens maksimale rækkevidde på typisk 10-15 meter. Derfor er du afhængig af andre Tile-brugere, hvis du skal lokalisere din stjålne cykel. Når smartphones med Tile-app’en installeret kommer indenfor rækkevidde af din Tile Sticker, sender de besked tilbage til Tiles servere, om hvor brikken og dermed også din cykel befinder sig. I Tile-app’en får du så vist på et kort, hvor din cykel befinder sig. Funktionen fungerer bedst i store byer, hvor der er større sandsynlighed for, at en anden bruger kommer forbi din Tile-enhed. Tile er også indbygget i enkelte headsets fra blandt andet Bose og Plantronics, og antallet af brugere er steget, siden vi sidst testede produkter fra Tile. Indenfor en radius af cirka 10 kilometer fra vores placering i København havde vi således næsten 1.600 andre Tile-brugere.

Tile har også lanceret nye udgaver af flere andre af sine små brikker, som fx Tile Mate til at sætte i en nøglering og Tile Slim, der har størrelse og form som et kreditkort, så du kan gemme den i tegnebogen. Funktionaliteten er grundlæggende den samme i alle udgaver Tiles, og du kan finde dem fra den samme app i din telefon.


+ God app

+ Lille

– Virker bedst i byen

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Tile Sticker er en smart måde at mærke dine værdigenstande på.

Specifikationer

Mærke
Tile
Produkttype
Elektronisk tracker / mærkning
Tilslutning
Bluetooth