Praktisk tastatur til Tedees låse.

Tedee Keypad

Tedee Keypad tilføjer ekstra funktionalitet til din smarte lås fra samme firma.

af Henning Rasmussen #Diverse #Tedee
8.0

Med et nyt og praktisk tastatur til Tedees låse kan du slippe for både telefon og nøgler, når du skal låse dig ind derhjemme.

Firmaet Tedee, der holder til i Polen, producerer smarte låse til hoveddøren, som gør det muligt at låse og oplåse døren med en app til telefon. Vi har tidligere testet deres Smart Lock og gav den masser af ros. Den test kan du læse her:

https://test.komputer.dk/test/diverse/tedee/tedee-smart-lock/

Med det nye produkt Tedee Keypad får låsen en ekstra funktionalitet, som kun de færreste konkurrenter tilbyder:

Tastaturet er trådløst og sættes nemt op udenfor ved hoveddøren. Det snakker trådløst sammen med låsen og gør det muligt at tilføje koder og brugere, så man kan låse døren op ved fx at indtaste en seks-cifret kode. Det er nemmere end at finde telefonen frem og starte Tedees app, når du kommer hjem med hænderne fulde af indkøbsposer.

Tastaturet har også en låseknap, så du også kan bruge det til at låse døren, når du forlader hjemmet. Opsætningen af Tedee Keypad var nem og var overstået på under fem minutter. Det foregår ved, at tastaturet skal parres med selve låsen via Bluetooth og så med den bridge, som kobler låsen sammen med dit trådløse netværk.

Det foregik helt problemfrit. Derefter klistrede vi låsen fast på dørkarmen udenfor og kunne nu oprette nye pinkoder til låsen inde i Tedees app. Tastaturet er især smart i de tilfælde, hvor app’en ikke registrerer, at du står ved hoveddøren og venter på den automatiske oplåsning – og så selvfølgelig til at låse døren, når du går hjemmefra, uden at bøvle med din telefon.

Prisen er dog lidt i den høje ende, men Keypad er pengene værd, hvis du ønsker at give din Tedee-lås ekstra muligheder. I vores testperiode oplevede vi ingen udfald fra tastaturet, og det virkede, hver gang vi forsøgte.


+ Nem opsætning og installation

+ Stabil i drift

– Prisen er i den høje ende

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Tedee Keypad er en sublim udvidelse til din smarte lås til hoveddøren, men det er et lidt dyrt tastatur.

Specifikationer

Mærke
Tedee
Produkttype
Smart-lås