Rygsækkens indhold er kapslet ind bag den hårde ydre skal.

Targus Cypress 15,6 Security Backpack with EcoSmart

En kvalitetsrygsæk med god beskyttelse af din bærbare pc, men du må undvære ydre lommer.

af Morten Skeldal Østergaard #Diverse #Targus
8.4

Rygsækken Cypress fra tilbehørsproducenten Targus giver god beskyttelse af din bærbare pc under transport.

Det er tydeligt, at rygsækken er i god kvalitet. Her er ingen sjuskede syninger eller billige lynlåse, der går alt for hurtigt i stykker.

Cypress har mange fine detaljer som fx den kraftige polstring af både bærestropperne og rygsækkens bagside. Rygsækken føles blød mod ryggen, men forskydninger i polstringen sørger samtidig for, at den ikke ligger helt op mod ryggen og føles varm.

Der er slet ingen ydre lommer, så hvis du vil have fingre i en flaske vand, en kuglepen eller andet, så er du nødt til først at åbne tasken helt ved lyne ned for den kraftige lynlås. Det er ikke så praktisk, men du kan på den anden side glæde dig over den hårde ydre skal, som omgiver hele rygsækken på nær bagsiden.

Inde i tasken er der to rum. Et stort rum til alskens habengut og en polstret lomme til din bærbare pc på op til 16 tommer. Lommen er syet fast, så den sidder et par centimeter over taskens bund. Det sørger for, at din computer ikke rammer gulvet, hvis du taber tasken. Vi puttede en pensioneringsmoden bærbar i lommen, hvorefter vi lynede rygsækken og tabte den tre gange fra en meters højde på et flisebelagt terrassegulv. Der var ingen ydre skader på computeren, og den startede op uden problemer.

Som en ekstra bonus er tasken delvist fremstillet genbrugsmaterialer. Der er blandt andet brugt 17 genanvendte plastikflasker i produktionen.


+ Godt ophæng til den bærbare

+ God kvalitet

– Ingen ydre lommer

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

En kvalitetsrygsæk med god beskyttelse af din bærbare pc, men du må undvære ydre lommer.

Specifikationer

Mærke
Targus
Produkttype
Rygsæk