Du kan både styre mikrofonen med den lille mixer-enhed og med det tilhørende program til Windows.

SteelSeries Alias Pro

Du får ikke meget bedre lydoptagelser ved pc'en end med Alias Pro, men det afspejles desværre også i prisen.

af Morten Skeldal Østergaard #Diverse #SteelSeries
9.7

SteelSeries Alias Pro giver dig professionel lydkvalitet, når du skal optage din stemme ved computeren.

Den høje pris gør nok ikke mikrofonen så interessant, hvis du bare skal have lyd på dine videosamtaler i fx Google Meet, men hvis du vil lægge lyd under dine videooptagelser eller eksperimentere med dine egne podcasts, går du ikke galt i byen her.

Mikrofonen har sin egen lille mixer-enhed, hvor du kan regulere lydstyrken og slå mikrofonen fra med et hurtigt tryk på en knap. Knappen lyser rødt, når der er lukket for lyden, så du er aldrig i tvivl om, om folk kan høre dig. På bagsiden  af mixeren er der en USB-port, så du kan slutte den til din pc.

Når du skal optage, skal du bare vende Alias Pros stofbeklædte forside mod dig selv og sætte dig tæt på mikrofonen. Lyden er klar og fanger nuancer i stemmen præcist uden at optage uvedkommende lyd fra rummet omkring. Det gør dog samtidig, at mikrofonen ikke egner sig så godt til at optage flere stemmer på én gang.

Mikrofonen suppleres af et godt program fra SteelSeries, hvor du kan finindstille lyden, så din stemme fx bliver mørkere. Indstillingerne kan gemmes i flere lydprofiler, så du fx har en separat indstilling til samtaler og en anden til podcast-optagelser.

Der følger en mikrofonholder med i pakken, og den holder fast i Alias Pro med et elastisk ophæng, der sørger for, at det ikke kan høres på optagelsen, hvis du kommer til at puffe til bordet under optagelsen.


+ Flotte lydoptagelser

+ Elastisk ophæng

– Meget dyr

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Du får ikke meget bedre lydoptagelser ved pc'en end med Alias Pro, men det afspejles desværre også i prisen.

Specifikationer

Mærke
SteelSeries
Produkttype
Mikrofon
Mål
23 x 13 x 11 cm
Vægt
720 g
Tilslutning
USB