Anmeldelse af fotobog fra Solentro

Fotobog Solentro

Fotobogen fra Solentro skuffer både når det gælder indbinding, billedkvalitet og software.

af #Diverse #Solentro
5.9

Plukket fra vores stortest af fotobøger i Komputer for alle nr. 12, 2017:

Fotobogen fra Solentro mangler kvalitet på de fleste parametre.

Når du pakker fotobogen op, ser du et mat og faktisk ganske solidt omslag, der giver et fint førstehåndsindtryk. Men kigger du efter, opdager du, at detaljegengivelsen på motiverne på omslaget ikke er optimal. Desuden er både for- og bagsidebillede placeret en anelse skævt på omslaget; billederne lapper ind over ryggen. Går man den invendige binding efter i sømmene, opdager man, at den rager en smule ud over forsiden.

Papirkvaliteten er en anelse lettere og minder mere om en almindelig bog end en fotobog. Kvaliteten på selve billederne i bogen står distancen, men har mangler, som især det trænede foto-øje bemærker: Lyse motiver fremstår matte og i enkelte tilfælde grumsede. Desuden er meget farverige billeder for farvemættede.
Solentros online-værktøj tager sig noget gammeldags ud, men det er dog ganske nemt at komme i gang. Når du logger ind for at redigere din fotobog, uploader du dine billeder, som du straks efter kan trække ind på indholdssiderne, der præsenteres i midten af skærmen. Det er ganske enkelt.

Men du har begrænsede muligheder for at redigere layoutet sammenlignet med andre produkter på markedet. Desuden oplever vi, at online-programmet halter en anelse efter, når vi foretager en handling, hvilket bliver irriterende, når vi er kommet til side 10 i redigeringen. Den lave pris for bogen er dog et lyspunkt.

+ Forholdsvis lav pris
– Indbindingen virker billig
– Motiverne fremstår lyse og grumsede

Køb fotobogen fra Solentro her.

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Fotobogen fra Solentro består, men skuffer. Billedkvaliteten halter og programmet er uddateret – dog er prisen lav.

Specifikationer

Mærke
Solentro
Produkttype
Fotobog
Mål
A4, mat