Den matterede glasplade er et godt og ensartet underlag for musen.

SkyPAD

Et flot og holdbart alternativ til en blød stofmusemåtte.

af Morten Skeldal Østergaard #Diverse #SkyPAD
9.4

Musemåtter findes i mange materialer. Det mest almindelige er de bløde stofmusemåtter, men der findes også måtter i plastik og metal.

Det er til gengæld sjældent, at vi får mulighed for at teste en glasplade som underlag for musen.

Det danske firma SkyPAD har genoptaget en dansk tradition for musemåtter af glas. For næsten 20 år siden var det danske mærke Icemat først med en glasplade til musen, og jeg bruger faktisk stadig min museglasplade, som jeg købte i en forlængst konkursramt webbutik lige efter årtusindeskiftet. Den form for holdbarhed får man bare ikke med en måtte af stof.

Den nye SkyPAD ser flot ud på skrivebordet med sin matterede overflade. Hvis fødderne på din mus er slidte, kan det godt larme lidt, når du kører den henover den ru overflade på glaspladen, men der følger små stykker teflon med i pakken, som du kan sætte under musen. Derefter kører den lydløst og med meget lav gnidningsmodstand henover over glasset. Pladen står selv solidt plantet på bordet takket være en gummidut i hvert hjørne.

SkyPAD-pladen er nem at holde helt ren for urenheder: Den skal bare have et pift spejlrens og en hurtig aftørring med en tør bomuldsklud, så ser den ud som ny igen. Og i modsætning til en stofmåtte, så behøver du ikke at bekymre dig, om den skal begynde at flosse i kanten.


+ Meget slidstærk

+ Nem at holde ren

+ Godt underlag for musen


Kan købes her:

https://skypad-gaming.com/shop-musematte/

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Et flot og holdbart alternativ til en blød stofmusemåtte.

Specifikationer

Mærke
SkyPAD
Produkttype
Musemåtte i glas
Mål
30 x 25 cm
Andet
Fås i sort eller hvid.