Du kan slette de amerikanske citater og selv rette teksterne til noget mere personligt.

Shutterfly fotokalender

Shutterfly leverer en flot kalender, men alt hos firmaet er orienteret mod amerikanske kunder.

af Morten Skeldal Østergard #Diverse #Shutterfly
7.4

Shutterfly er en amerikansk fototjeneste, og det bærer den lidt for meget præg af, på trods af firmaet sender sine produkter til det meste af verden. Sproget er engelsk, og det er de amerikanske tommer, der bruges i måleangivelsen.

Vi kunne ikke få lov til at lave en A3-kalender hos Shutterfly, så vi valgte en kvadratisk kalender i målene 12 x 12 tommer – cirka 30 x 30 centimeter.

Shutterfly har en udmærket app til smartphones, men vi valgte at bruge firmaets website på computerens større skærm.

Du kan uploade billeder direkte fra Google Photos. Shutterfly kan dog kun se billeder fra dine albums, så det er en god idé at oprette et album til formålet, inden du går i gang med at designe din kalender.

Der er et fint udvalg af skabeloner til dine kalendersider, og det gør så ikke meget, at der er strøet amerikanske citater ind hist og pist, for du kan selv slette dem eller rette dem til noget mere personligt.

Vi havde ingen problemer med at finde rundt i funktionerne, og vi var tilfredse med vores færdige kalender efter cirka et kvarters arbejde.

Det er lidt irriterende, at Shutterfly er så ivrig efter at hive flere penge ud af dig. Firmaet prøver at sælge dig ekstra produkter på vejen ud af “butikken”, så du skal klikke dig gennem tre skærmbilleder med blandt tilbud om fotoprints og klistermærker, før du kommer frem til bestillingen af din kalender.

Vores færdige kalender var fremstillet på fotopapir i god kvalitet, og kalendersiderne havde en fint varieret udseende med forskellige baggrunde som ramme om vores billeder.

Selv om Shutterfly sender fra USA, så tager forsendelsen kun 10 hverdage.


+ Flot kalender

+ Mange designs at vælge imellem

– Meget amerikansk orienteret

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Shutterfly leverer en flot kalender, men alt hos firmaet er orienteret mod amerikanske kunder.

Specifikationer

Mærke
Shutterfly
Produkttype
Fotokalender
Mål
30 x 30 cm