Du kan ændre udseendet på næsten alle de ydre dele af controlleren.

Scuf Impact Gaming Controller

Scuf Impact er en virkelig god controller, som du selv kan tilpasse, så den bliver, som du vil have den.

af Morten Skeldal Østergaard #Diverse #Scuf
9.4

Spil på pc’en styres ofte med tastatur og mus, men hvis du får en bedre oplevelse i mange spil med en rigtig controller, som dem man også bruger med PlayStation og Xbox.

Scuf Impact er en controller, som du selv kan skræddersy, så den bliver, som du vil have den. Inden du trykker på Køb-knappen, kan du vælge farver og mønstre til alle overflader og knapper, og du kan bestemme, hvordan knapperne skal udformes. Impact passer godt ind i håndfladerne, og controlleren er belagt med en behagelig overflade, som ikke så let kommer til at føles varm.

Controlleren kan fintunes, så knapperne lettere trykkes ind, og der er i det hele taget mange muligheder for at få Impact til at passe til lige præcis dine behov.

Der er ingen tvivl om, at det er en kvalitetscontroller, der gør det sjovere at spille på pc’en, men du får altså også lov til at betale for fornøjelsen. Prisen, som vi har angivet her, er for grundmodellen, hvis du har særlige krav til fx knappernes udformning, så kan prisen løbe endnu længere op.

Controlleren forbindes til pc’en med kabel eller trådløst via Bluetooth. Som en ekstra bonus kan Scuf Impact også bruges sammen med Playstation.


+ Behagelig at holde på

+ Kan skræddersys

– En dyr fornøjelse

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Scuf Impact er en virkelig god controller, som du selv kan tilpasse, så den bliver, som du vil have den.

Specifikationer

Mærke
Scuf
Produkttype
Controller
Vægt
237 gram