SanDisk iXpand Base er lavet til alle typer iPhones.

SanDisk iXpand Base

SanDisk har lavet en smart docking-station, der både kan oplade din telefon og samtidig fungere som et backup-lager til alle de kontakter, billeder og videoer, som du i tidens løb får gemt på telefonen.

af #Diverse #SanDisk
7.7

Backup er et velkendt problem for de fleste iPhone-ejere. Du får kun en håndfuld gratis gigabytes at råde over i Apples internetbaserede lager, iCloud, og det er bestemt ikke nok til at huse de mange billeder og kontakter, som mange har liggende på telefonen. Det leverer SanDisk en løsning på med iXpand Base, der fungerer som backup-lager og opladningsstation.

Der er tale om en diskret kasse med en gummistribe på undersiden for at sikre, at den ikke skøjter rundt på skrivebordet. Overfladen er ligeledes gummibeklædt og skråner en smule, så du kan have telefonen liggende sikkert på kassen og stadig nemt se, hvis der kommer indgående opkald, og så er bund og top let adskilt, så du kan gemme det lange opladerkabel, som du kobler iPhonen til med, væk.

Begrænset backup
På bagsiden er der en kortholder, så du kan skifte det hukommelseskort, som følger med, hvis du eksempelvis vil have endnu mere lagerplads end de 32 GB, dette testeksemplar har. Backuppen klarer du ved at tilslutte telefonen med et almindeligt lightning-opladerkabel og åbne den medfølgende app. Derefter starter en automatisk overførsel af alle dine billeder, videoer og kontakter.

Der er irriterende nok ingen mulighed for at vælge specifikke billeder eller fotoalbum, inden den forholdsvis træge overførsel starter. Efterfølgende kan du så rydde op i alle de filer, som du ikke behøver have kopier af, men det kræver, at du venter en god rum tid på, at backuppen er færdig.

+ Funktionelt design
+ Udvid nemt lagerpladsen
– Backuppen halter en smule

Du kan købe SanDisk iXpand Base her (Senest set til den billigste pris her)

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

En smart og nem måde at oplade telefonen og gemme de vigtigste filer, men backup-funktionen er langsom og svær at overskue.

Specifikationer

Mærke
SanDisk
Produkttype
Backup og oplader til iPhones
Mål
9,5 x 10 x 2,5 cm
Vægt
0,2 kg
Tilslutning
USB
Andet
32 GB lagerplads