Sandberg USB-C Dock (136-11)

Sandberg USB-C Dock (HDMI+SD+USB+USB-C)

Giv din bærbare pc flere porte med Sandbergs USB-C Dock, der byder på følgende indgange: 3 USB 3.0, HDMI, USB-C og kortlæser. Enheden er enkel at sætte op, og den holder kontakten til samtlige enheder.

af #Diverse #Sandberg
8.8

Bærbare computere bliver til stadighed tyndere, og det betyder ofte færre porte til USB-nøgler og skærmkabler. Med den nye USB-standard, USB-C, som dukker op i moderne maskiner, vil mange desuden skulle finde alternative løsninger, når pc-udstyr som mus og tastatur skal tilsluttes. Den kattepine kan Sandbergs USB-C Dock med HDMI, kortlæser og tre USB 3.0 porte løse for dig.

Boksen tilsluttes med USB C, og på et øjeblik er driveren installeret, og du kan smide USB-nøgler og SD-kort i. USB-C Dock registrerer hurtigt de enheder, du kobler til, og den har ingen problemer med at holde kontakten til enhederne, når samtlige porte er fyldt.

Du behøver desuden ikke dedikere én af computerens få porte til docken, for der er også en USB-C port i enden af metalkassen. Sandberg lover, at den er strømførende, men det har ikke været tilfældet med de computere, vi har testet med.

+ Nem at bruge
+ Masser af porte

– Ikke strømførende

 

Find laveste pris:

www.pricerunner.dk

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Smart og enkel dock, der er nem at bruge, og som giver et fint udbud af porte.

Specifikationer

Mærke
Sandberg
Produkttype
USB-C Dock
Mål
17,5 x 10,3 x 2,7 cm
Vægt
0,14 kg
Tilslutning
USB-C, 3 USB 3.0, HDMI og kortlæser