Laderen leveres med stik, der skal monteres før brug.

Sandberg USB-C AC Charger PD 90W

Universalstrømforsyning med USB-C stik og automatisk spændingsvalg.

af Henrik Ræder Clausen #Diverse #Sandberg
9.1

USB C er det nyeste skud på samlingen af forskellige stik — og formentlig også afløseren til mange af de gamle USB-versioner. Stikket findes i dag i alt fra mobiltelefoner til bærbare computer, og det er altså rart smart at kunne det samme symmetriske stik til det hele.

Sandbergs USB-C lader er en ret stor klods, der skal sættes direkte i stikkontakten. Den giver alle brugbare spændinger fra 5 til 20 volt, og kan dermed lade alle enheder, der har USB-C indgang.

Det er uproblematisk at tage laderen i brug. Den skal blot have monteret det europæiske stik og sættes til en stikkontakt. Det er (heldigvis) ikke nødvendigt at skifte spænding manuelt, for den finder selv ud af, hvad den tilkoblede enhed har brug for.

Og laderen er effektiv: Med en effekt på 90 watt kunne vi lade en stor PC’er på en time eller to, og telefoner med hurtigopladning gik endnu hurtigere. Faktisk er laderen næsten for kraftig, for mange PC’er kan ikke aftage laderens 90 watt, og ville være tilfredse med den billigere 65 watt udgave.

Vores erfaring med denne enkle lader er uforbeholdent god – den eneste anke er, at den klodsede form kan være på tværs, når man sætter laderen i stikkontakten. Her ville et kort kabel være en bedre løsning.


+ Høj kapacitet
+ Mange spændinger
– Fylder meget i stikkontakten

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Sandbergs USB-C lader fungerer fint med alle enheder, og giver masser af strøm. Prisen er dog derefter.

Specifikationer

Mærke
Sandberg
Produkttype
Universallader
Mål
7,8 x 7,8 x 3,0 cm
Vægt
350 g
Tilslutning
USB-C
Andet
Spænding 5-20 volt. Effekt 90 watt