Docking-stationen løfter pc'en lidt over bordpladen.

Sandberg USB-C 10-in-1 Docking Station

Sandbergs docking-station giver masser er af tilslutninger til din bærbare pc, men det er bedst, hvis din pc har USB-C-stik i venstre side.

af Morten Skeldal Østergaard #Diverse #Sandberg
7.1

En docking-station giver din bærbare pc mange af de samme tilslutningsmuligheder som i en stationær computer, og Sandbergs USB-C 10-in-1 Docking Station er en af de bedre af slagsen.

Tilslutningen til pc’en tager kun et par sekunder. Du sætter USB C-kablet i din pc, og så er docking-stationen sådan set klar til brug. Vi koblede mus, tastatur og skærm til portene på bagsiden af dimsen, og det hele fungerede i samme øjeblik, vi koblede stationen sammen med vores test-pc.

Docking-stationen har også et par indbyggede kortlæsere. Vi satte et SD-kort i og målte overførselshastigheden til cirka en fjerdedel af det, pc’ens egen kortlæser kunne præstere. Det er selvfølgelig lidt skuffende, men docking-stationen skal først og fremmest købes for sin bekvemmelighed.

USB-kablet til sammenkobling er fastmonteret i den ene ende af docking-stationen. Vores test-pc har kun USB-C-port i den modsatte side, så vi måtte vende stationen på hovedet. Her havde det været rart, hvis man kunne skifte kablet ud med et, der var lidt længere.

Selve docking stationen er en lav, aflang aluminiumskinne, som passer ind under den bagerste del af en bærbar pc. På undersiden sidder skridsikre gummidutter, og to gummiriller på toppen sørger for, at hverken docking station eller bærbar rokker sig ud af flækken, mens du arbejder.

 


+ God byggekvalitet

+ Mange tilslutninger

– Lav overførselshastighed

– Fastmonteret USB-kabel

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Sandbergs docking-station giver masser er af tilslutninger til din bærbare pc, men det er bedst, hvis din pc har USB-C-stik i venstre side.

Specifikationer

Mærke
Sandberg
Produkttype
Docking-station
Mål
27,5 cm x 7,3 cm x 2,1 cm
Vægt
224 gram
Tilslutning
HDMI, 3 x USB 3.1, 1 x USB C 3.1, kabelnetværk (Ethernet), VGA, SD-kort, microSD-kort