Solpanelerne er monteret på en kraftig plastikplade.

Sandberg Solar Charger 40 W 420-67

Sandbergs paneler er den hidtil mest effektive løsning, vi har prøvet til at lade telefonen op med energi fra solen.

af Morten Skeldal Østergaard #Diverse #Sandberg
8.7

De seks store paneler i Sandbergs 40 watts soloplader kan lade din telefon op på en formiddag udelukkende ved hjælp af solens lys.

Der er ikke indbygget et batteri, så du skal enten tilslutte din telefon direkte til en af USB-udgangene på bagsiden eller koble en powerbank til, så du kan oplade telefonen senere, når solen ikke længere skinner.

Vi lænede solpanelerne op ad en mur, så solens stråler ramte pladerne sådan cirka vinkelret. USB-portene kan i teorien levere op til 18 watt, men det højeste, vi kunne lade med på en skyfri dag, var lidt over otte watt. Vi befinder os nu engang ret langt mod nord på planeten, og resultatet vil nok være bedre, hvis man bruger solladeren længere mod syd.

Panelerne kan foldes sammen, så de fylder meget lidt, når du ikke bruger dem, og de vejer kun cirka 1,4 kg i alt. Der er en lille lomme på bagsiden, hvor du kan gemme en powerbank eller de fire karabinhager, der følger med. De kan fx bruges til at hænge panelerne op på siden af et telt.

På bagsiden sidder en USB-C-udgang, en USB-A-udgang og et særligt strømstik, som skal bruges, hvis du vil kunne gøre dig håb om at kunne trække de angivne 40 watt ud af panelerne. Du er dog nødt til at købe et særligt kabel, hvis du vil koble USB-udstyr til dén udgang.


+ Store paneler

+ Nem at transportere

– Svært at nå op på den maksimale kapacitet

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Sandbergs paneler er den hidtil mest effektive løsning, vi har prøvet til at lade telefonen op med energi fra solen.

Specifikationer

Mærke
Sandberg
Produkttype
Solpaneler
Mål
29,2 x 20,7 x 4,4 cm
Vægt
1,4 kg
Tilslutning
USB-C, USB-A, DC 5521