De to puder kan tages af og placeres, som du har lyst til.

Sandberg Commander Gaming Chair RGB

Computerstolen er et komfortabelt bekendtskab, og du kan få stolen til at lyse i samme kulør som dit tastatur og mus.

af Morten Skeldal Østergaard #Diverse #Sandberg
7.9

Du sidder godt i Sandberg specielle Gaming-stol. Det er en helt anden sag, om du rent faktisk har brug for det indbyggede lysshow.

Sandberg er et dansk firma, der specialiserer sig i alskens elektronisk tilbehør. Og det kan måske være svært at se, hvad en kontorstol laver i dét sortiment, men hvis man kigger nærmere på bagsiden af stolen, opdager man, at der faktisk stikker et USB-kabel ud.

Kablet skal sættes i en powerbank, som leverer strøm til en stribe LED-pærer, der løber næsten hele vejen rundt langs kanten af stolen. Stolens eneste deciderede fejl er stoflommen på undersiden, som er beregnet til powerbanken. Lommen hælder svagt, så powerbanken har en tendens til at glide ud. Her havde en smule velcro gjort underværker. Vi endte med at holde powerbanken på plads med et stykke kraftigt tape, som heldigvis kun kunne ses, hvis man kiggede op under stolen.

LED-striben langs kanten er pakket ind i et gennemsigtigt materiale, der fordeler lyset, så lysstriben bliver et par centimeter bred. Vi burde egentlig være for gamle til den slags pjat, men da vi trak gardinerne for og tændte for stolens lys, måtte vi alligevel indrømme, at det så ret flot ud. Lysstriben kan lyse konstant i en bestemt farve, eller du kan skifte mellem mange farvestrålende lysprogrammer. Der følger en lille fjernbetjening med, som styrer alle lysets indstillinger som fx mønster, lysstyrke og hastighed.

Hvis du ikke er til kulørte effekter, kan du undlade at sætte strøm til stolen. LED-striben kan slet ikke ses, når lyset er slukket.

Du kan indstille højde med pind forbundet til en gaspatron under stolen. Armlænene kan også skydes op og ned, men du kan ikke ændre afstanden mellem dem, så de passer bedre til dig. Ryglænet kan lægges så langt ned, at du nærmest ligger i stolen. Et par løse puder kan flyttes rundt på stolen med et elastisk ophæng, så du fx får støtte i lænden, og det samlede resulatet af alle indstillingerne er en meget komfortabel kontorstol. Vi arbejdede flere hele arbejdsdage i stolen uden at føle gener af nogen art.

Sandberg Commander Gaming Chair leveres adskilt, men det tager kun 10-15 minutter at samle den med det medfølgende værktøj.

 


+ Komfortabel kontorstol

+ Flotte lyseffekter

– Sjusket montering af powerbank

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Computerstolen er et komfortabelt bekendtskab, og du kan få stolen til at lyse i samme kulør som dit tastatur og mus.

Specifikationer

Mærke
Sandberg
Produkttype
Gaming-stol
Tilslutning
USB