Du kan åbne og lukke for de to trådløse forbindelser ved at trykke på A- og B-knapperne.

Sandberg Bluetooth Link for 2xHeadphone

En nem løsning, hvis du har brug for at koble to hovedtelefoner trådløst sammen med pc, tv, tablet eller telefon.

af Morten Skeldal Østergaard #Diverse #Sandberg
7.7

Sandbergs Bluetooth Link til to hovedtelefoner gør det nemt at koble to Bluetooth-headsets trådløst sammen med hvad som helst, der har et almindeligt 3,5 mm hovedtelefonstik. Så kan to personer fx se den samme film på computeren uden at forstyrre omgivelserne.

De nødvendige kabler til lyd og opladning følger med, og sammenkoblingen mellem den lille sorte æske og Bluetooth-hovedtelefoner foregår helt problemløst. Blå indikatorlys viser, hvilke af de to forbindelser der er aktive, og du kan tænde og slukke for dem hver for sig ved at trykke på de to knapper, der er tydeligt markeret med A og B. Du kan desværre ikke bruge en mikrofon via den trådløse forbindelse.

Vi tog Bluetooth-linket med på en togtur gennem det halve af Sverige, og vi fik cirka fem timer ud af batteriet, mens vi brugte den lille tingest til at levere lyd til to trådløse headsets fra en tablet, der afspillede indhold fra Netflix. Lyden var fin, når der var musik eller lyde, men når der var helt stille, kunne vi høre en svag susen af elektronisk støj, som gik igen, ligegyldigt hvad vi koblede Bluetooth-linket sammen med.

Bluetooth Link er ikke bygget af de bedste materialer, og knapperne føles og lyder nærmest som at trykke et stykke bøjet blik ned. Den spinkle konstruktion betyder dog også, at den lille plastikæske vejer meget lidt.


+ Nem sammenkobling med to Bluetooth-headsets

+ Meget let

– Lav byggekvalitet

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

En nem løsning, hvis du har brug for at koble to hovedtelefoner trådløst sammen med pc, tv, tablet eller telefon.

Specifikationer

Mærke
Sandberg
Produkttype
Bluetooth-link
Mål
12,3 x 2,9 x 1,2 cm
Vægt
16 g
Tilslutning
Bluetooth 5.3
Andet
Profiler: ERD, A2DP, HSP, AVRCP