Det lille hul i brikken kan bruges til at sætte den fast i en nøglering.

Samsung Galaxy SmartTag+

Samsungs tracker er effektiv, men du kan kun bruge den sammen med firmaets egne telefoner.

af Morten Skeldal Østergaard #Diverse #Samsung
8.5

Galaxy SmartTag+ er Samsungs helt egen lille tracking-brik. Du kan simpelt hen ikke bruge den sammen med telefoner fra andre producenter.

Hvis du har en Galaxy-telefon fra Samsung, fungerer SmartTag+, helt som den skal. Du skal blot sætte brikken fast i et bundt nøgler eller lægge den i en taske, og så kan du følge med i, hvor dine ting er henne.

Vi brugte både tracking-brikken i en stor by og sendte den en smuttur ud på landet, og vi kunne løbende følge med i, hvor den var, for den blev ofte registreret undervejs.

SmartTag+ benytter sig af de mange Samsung-telefoner, der er i omløb, til at blive opdaget og sende besked tilbage til dig via internettet, om hvor din tracking-brik (og dermed også din mærkede genstand) befinder sig. Når brikken kommer inden for Bluetooth-rækkevidde af en telefon, bliver dens placering opdateret på kortet i Samsungs app, så du kan finde vej til brikken og den genstand, som du har lagt den i eller sat den fast på.

Det havde været rart, hvis man også kunne se historik over brikkens bevægelser på et kort, men du kan altså kun følge med i, hvor brikken er lige nu.

Hvis du er indenfor 10-15 meter af din SmartTag+, kan Samsungs app bruge Bluetooth til at pejle sig frem til brikken. Du kan se signalstyrken på din telefon og på den måde bevæge dig tættere og tættere på SmartTag+, indtil du finder den. Det virker efter hensigten, men det ville have været fint, hvis app’en ikke bare kunne vise signalstyrken, men også retningen, så man ikke behøvede at krydse så meget rundt, mens man “leger” tampen brænder.


+ Præcis tracking

+ Lille brik

– Ingen historik

– Virker kun med Samsung-telefoner

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Samsungs tracker er effektiv, men du kan kun bruge den sammen med firmaets egne telefoner.

Specifikationer

Mærke
Samsung
Produkttype
Tracking-brik
Mål
40,9 x 40,9 x 9,9 mm
Vægt
14 gram
Tilslutning
Bluetooth