På nær Roccats navn og logo er musemåtten helt sort.

Roccat Sense Pro XXL

Den gigantiske musemåtte virker fint som underlag for både dit tastatur og din mus.

af Morten Skeldal Østergaard #Diverse #Roccat
8.4

At kalde Sense Pro XXL for en musemåtte er nok lidt af en underdrivelse, for den er halvt så lang som et typisk skrivebord.

Måtten er således ikke bare underlag for din mus, men også for dit tastatur, og det giver nogle fordele: Du har fx et meget stort areal at føre musen rundt på. Under vores test behøvede vi på intet tidspunkt at løfte musen for at føre den tilbage til midten af musemåtten. Det kan ellers være nødvendigt, hvis du fx har sat hastigheden på musemarkøren i Windows ned for nemmere at kunne styre musen.

Sjovt nok oplevede vi også, at det gjorde underværker for tastaturet at have et blødere underlag. Det dæmpede lyden fra tastaturet under skrivning, og det fik også tastaturets underside til at stå bedre fast.

Overfladen på Sense Pro XXL er skabt til at sænke friktionen mellem mus og musemåtte. Materialet på overfladen af måtten får den til at føles som en skjorte med lidt for stort polyesterindhold. Hvis du – som os – er den gammeldags type, der foretrækker et mere naturligt eller i hvert blødere materiale, så har Roccat en anden serie af musemåtter til at opfylde dét behov.


+ Lav friktion

+ Masser af plads til både mus og tastatur

– Overfladen føles ikke så behagelig

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Den gigantiske musemåtte virker fint som underlag for både dit tastatur og din mus.

Specifikationer

Mærke
Roccat
Produkttype
Musemåtte
Mål
90 x 42 x 0,2 cm