Der følger to forplader med, en sølvfarvet og denne mørkegrå.

Ring Video Doorbell 3

Dørklokke med video og samtale via trådløst net.

af Henrik Ræder Clausen #Diverse #Ring
9.5

I et moderne hjem skal dørklokken selvfølgelig også være koblet på nettet, og denne wifi-dørklokke fra firmaet Ring er solidt og praktisk opbygget. Du kan besvare dørklokken, uanset hvor du befinder dig, og bruge din telefon til at tale med den, der ringer på. Der er godt med muligheder i systemet – den eneste ulempe er egentlig, at den ikke kan bruges på dansk.

Den tilhørende app sørger for opsætning og tilslutning til trådløst net. Det kræver en del trin, men de er alle meget fint forklaret, så man kommer i mål uden problemer. Derefter fungerer app’en som dørtelefon: Når nogen ringer på, får man besked og videoforbindelse med det samme. Man kan så vælge at tage telefonen og tale med den besøgende.

En central funktion er, at man kan se, hvem der ringer på, eller hvad der ellers foregår foran ens hoveddør. Videokameraet er i Full HD (1920 x 1080 pixels), med et ekstremt vidvinkelperspektiv. Det giver lidt en fiskeøjeeffekt i billedet, så det er ikke pænt, men effektivt. Billederne har fine farver og god opløsning af detaljer, Der er også infrarød nattevideo, der fungerer uden synlig belysning.

Hele Ring-systemet er baseret på trådløst netværk og en app, der tager sig af alle funktioner. Dermed har man altid sin dørtelefon på sig, også når man er ude af huset. Det er så muligt at tilkøbe en klokke, der giver lyd i hele huset, indendørs kamera og andet tilbehør. Det giver et samlet videosystem til hele huset. Det er ikke billigt, men det giver mange muligheder.

For at sikre montagen får man et godt udvalg af skruer, beslag og mini-værktøj, inklusive et waterpas, to forplader og endda et passende murbor med i pakken. Beslagene gør det muligt at vinkle kameraet, og en sikringsskrue gør, at uvedkommende ikke kan fjerne batteriet uden videre. Skal dørklokken monteres på en mur, skal der en boremaskine til, ellers følger alt det nødvendige med.

Det indbyggede batteri fylder det meste af dørklokken, og kan holde 6-12 måneder. Derefter skal det afmonteres og oplades nogle timer med et USB-kabel. Alternativt kan dørklokken tilsluttes en strømforsyning eller endda et solcellepanel, så den aldrig skal oplades. Den tilhørende app giver besked, hvis batteriet er ved at være fladt.


+ Gennemtænkt konstruktion
+ God lyd og video
+ Godt med tilbehør
– Ikke på dansk

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Ring dørklokken er gedigent udført med gode løsninger på mange praktiske detaljer. Den kan vi anbefale.

Specifikationer

Mærke
Ring
Produkttype
Dørklokke med video
Mål
6.2 x 2.8 x 12.8 cm
Vægt
328 gram
Tilslutning
WiFi, strømforsyning
Andet
Fuld HD (1920 x 1080 pixels)