Pixum giver dig et godt indtryk af, hvordan din færdige kalender kommer til at se ud.

Pixum A3-kalender

Det er nemt, at få din kalender til at se ud, præcis som du vil have den.

af Morten Skeldal Østergaard #Diverse #Pixum
9.2

Det er dig selv, der bestemmer, hvor lang tid det skal tage at lave en kalender hos fotofirmaet Pixum. Tjenesten foreslår selv at uploade billeder, når du klikker på genvejen til at lave en ny kalender, og så snart du har valgt billederne, sørger Pixum for at fordele dem på kalenderens sider.

Så er kalenderen egentlig klar i løbet af få minutter, men hvis du vil rette den til, så den bliver præcis, som du vil have den, tager det lidt længere.

Du kan fremstille din kalender direkte på Pixums hjemmeside, eller du kan hente Pixums bestillingsprogram til Windows, og der findes også apps til Android og iPhone. 

Når du bruger Windows-programmet, er der lidt bedre redigeringsmuligheder, og alting går en anelse hurtigere. Programmet og internetløsningen er nogenlunde lige brugervenlige, så hvis du gerne vil undgå at installere programmer på pc’en, er webudgaven fuldt ud tilstrækkelig til at designe og bestille din kalender.

Pixums kalenderdesigner er godt struktureret, så det er nemt at finde rundt. I venstre side af skærmen har du dine billeder, som du kan trække over på den aktuelle kalenderside. I samme side som billederne kan du også vælge mellem baggrunde og forskellige layouts, så du fx kan sætte flere billeder ind på samme side. I højre side kan du klikke rundt imellem de tolv kalendersider og forsiden.

Vi lod programmet fordele vores billeder selv og rykkede så lidt rundt på dem for at få motiverne til at passe til årstiderne på kalendersiderne.

Præcis en uge efter bestillingen modtog vi vores A3-kalender på fotopapir. Kalenderen var godt beskyttet i en krafttig papkuvert, og selve kalenderen havde også en papside øverst for at sikre, at den nåede helskindet frem.

Billederne stod virkelig flot i det store format, men det er et godt tip, at man lige skal være opmærksom på, at de billeder, du uploader, skal være i høj opløsning og god kvalitet. Vi havde et par mindre heldige skud, som var taget med mobilkamera i lav belysning. Alle fotografens fejl bliver virkelig udstillet på et glansfyldt print i A3-størrelse, men det kan vi ikke rigtig klandre Pixum for.


+ Mange designmuligheder

+ Nemt at bruge

+ Flot kalender

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Det er nemt, at få din kalender til at se ud, præcis som du vil have den.

Specifikationer

Mærke
Pixum