Dine billeder til venstre, den aktuelle kalenderside i i midten og resten af kalendersiderne til højre. Det er meget overskueligt.

Pixum A3-fotokalender på fotopapir

Det er nemt, at få din kalender til at se ud, præcis som du vil have den.

af Morten Skeldal Østergaard #Diverse #Pixum
9.2

Denne test er taget fra vores store test af fotokalendere i Komputer for alle nummer 18, 2019:

Det tyske fotofirma Pixum har lang erfaring med lave bøger, kalendere, kaffekopper og meget andet med folks egne fotos på. Det ser man tydeligt, når man bruger Pixum til at strikke en kalender sammen: Du kan vælge, om du vil have Pixum til at fordele dine billeder automatisk på kalendersiderne, eller om du selv vil bestemme, præcis hvordan kalenderen skal se ud. Det sidste kan anbefales. Det er nemlig dejligt nemt at redigere kalenderen selv, så du får den præcis, som du vil have den.

Du kan fremstille din kalender direkte på Pixums hjemmeside, eller du kan hente Pixums bestillingsprogram til Windows.

Når du bruger programmet, er der lidt bedre redigeringsmuligheder og alting går en anelse hurtigere. Programmet og internetløsningen er nogenlunde lige brugervenlige, så hvis du gerne vil undgå at installere programmer på pc’en, er webudgaven fuldt ud tilstrækkelig til at designe og bestille din kalender.

Pixums kalenderdesigner er godt struktureret, så det går hurtigt, når du vil lægge billeder ind på kalendersiderne. I venstre side af skærmen har du dine billeder, som du kan trække over på den aktuelle kalenderside. I samme side som billederne kan du også vælge mellem baggrunde og forskellige layouts, så du fx kan sætte flere billeder ind på samme side. I højre side kan du klikke rundt imellem de tolv kalendersider og forsiden.

Hvis du fortryder, at nogle billeder er lagt ind i en bestemt måned, kan du blot trække rundt mellem siderne, så både billeder og layout rykker til en anden måned.

Foretrækker du at bruge din tablet til redigering af kalendere, har Pixum faktisk også en glimrende app, som  du kan bruge til at designe din kalender og mange andre fotoprodukter.


+ Mange muligheder

+ Brugervenligt

+ Flot resultat

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Det er nemt, at få din kalender til at se ud, præcis som du vil have den.

Specifikationer

Mærke
Pixum
Produkttype
A3-fotokalender på fotopapir
Mål
A3