Hue Signe er beregnet til indirekte belysning, hvor det kulørte lys kastes op på en væg.

Philips Hue Signe – White and Color Ambiance Gradient

Lampen Signe giver flot hyggebelysning, som du kan styre med Hues brugervenlige app.

af Morten Skeldal Østergaard #Diverse #Philips
9.4

Signe er en komplet lampe med både stel og lyskilde fra Philips Hue. Lampen er færdigsamlet, når du tager den ud af æsken. Du skal blot tilslutte strøm og forbinde den til Hues app, som du kan hente gratis til din iPhone eller Android-telefon.

Forbindelsen kan ske direkte via Bluetooth, men så skal du være i nærheden af Hue Signe for at styre den. Du får mest ud af lampen, hvis du har en Hue-bridge sluttet til din router og får forbindelse til Signe via Wi-Fi. Så kan du også styre alle dine Hue-lamper i hjemmet på én gang.

Signe består af en cylinderformet fod og et rør med lysdioder. Lyset i Signe kan ikke blot skifte farve. Du kan faktisk indstille tre farver på et farvehjul i Hue-app’en, og så danner lampen et næsten trinløst forløb mellem de tre farver, så du fx kan få lampen til at efterligne en solnedgang. Det giver nogle flotte effekter, og du kan få lampen til at spille sammen med andre Hue-lyskilder i rummet, så du kan skifte stemning på et øjeblik.

Der er en god og en dårlig nyhed med hensyn til lyskilden i lampen: Den dårlige er, at der ikke sidder en pære i, som du uden videre kan skifte ud. Den gode nyhed er, at Hue lover 25.000 timers lys fra lampens lysdioder, før du bliver nødt til at kontakte en Hue-forhandler for at få dioderne skiftet.

Signe fås i to modeller: En bordmodel, som er den, vi har testet, og en lidt større model til at stille på gulvet.


+ Flotte lyseffekter

+ Nem betjening med Hue-app’en

– Lampe og lyskilde er bygget sammen

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Lampen Signe giver flot hyggebelysning, som du kan styre med Hues brugervenlige app.

Specifikationer

Mærke
Philips
Produkttype
Smart lampe
Mål
55,3 x 11,1 x 11,1 cm
Vægt
720 gram
Tilslutning
Bluetooth eller Wi-Fi