Play HDMI Sync Box udvider farverne i dit tv til rummet omkring det.

Philips Hue Play HDMI Sync Box

Philips Hue Play HDMI Sync Box udvider farverne i billedet i dit tv med et synkroniseret lysshow i hele stuen.

af Morten Skeldal Østergaard #Diverse #Philips
8.8

Play HDMI Sync Box får lamper og lysstrips fra Philips Hue til at lyse op synkront med farverne i billedet på din tv-skærm – helt ligesom Philips’ egne Ambilight-fjernsyn.

Du bestemmer selv, hvilke Hue-lyskilder du vil bruge sammen med Sync-boksen. Vi tilkoblede både en pære og en LED-lyskæde. Hue har en særlig LED-kæde, der er beregnet til at klistre bag på et 55-tommer tv. Den giver en flot ensartet belysning hele vejen rundt på bagsiden af dit tv. For at få den fulde effekt af lyseffekterne, skal der ikke være alt for meget andet lys i rummet, og lysshowet fra bagsiden af fjernsynet fungerer bedst, hvis dit fjernsyn står op ad en hvid væg.

Sync Box reagerer så hurtigt på ændringer i tv-billedet, at man ikke kan nå at opfatte en forsinkelse. Det giver en flot effekt, der får fjernsynet til at virke større, end det er.  Vi oplevede dog, at det virkede lidt distraherende, hvis Sync Box var koblet sammen med elpærer andre steder i rummet.

For at bruge Hue Sync Box skal du allerede have en Hue Bridge koblet til dit netværk. Den fysiske opsætning af systemet er nem: Sync Box skal bare sluttes til en stikkontakt og så skal du koble boksen til dit tv med det medfølgende HDMI-kabel. Der er fire ledige HDMI-porte i boksen, som du kan bruge til at tilkoble fx en medieafspiller eller en Blu-ray-afspiller.

Sync Box har sin egen app, som supplerer Philips Hue-app’en. I den særlige Sync Box-app kan du blandt fortælle, hvor dit Philips Hue-lys er placeret i rummet i forhold til dit fjernsyn. Du kan også fortælle, hvor højt lyskilderne befinder sig, så synkroniseringen af farverne bliver så præcis som muligt i forhold til, hvad der sker på skærmen.

Det eneste reelle problem ved Sync Box er, at billedsignalet skal gennem boksen, for at farverne kan synkroniseres med dit lys i stuen. Hvis du fx ser en Netflix-film via en app direkte på dit Smart-TV, så bliver billedets farver altså ikke opfanget af boksen.


+ Flot effekt

+ Hurtig synkronisering

– Høj pris

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Philips Hue Play HDMI Sync Box udvider farverne i billedet i dit tv med et synkroniseret lysshow i hele stuen.

Specifikationer

Mærke
Philips
Produkttype
Smart Home-belysning
Vægt
455 g
Tilslutning
HDMI