Lampen rager kun cirka 8 centimeter ned fra loftet, så den egner sig fint til et rum, hvor man er nødt til at passere under den.

Philips Hue Enrave Ceiling Light L

Hue Enrave er en praktisk lampe med hvidt lys, som du både kan styre med en app og den medfølgende fjernbetjening.

af Morten Skeldal Østergaard #Diverse #Philips
8.8

Loftslampen Enrave fra Philips Hue giver et godt lys til fx en entré.

Som med alle andre Hue-produkter styrer du lyset med en app på din telefon, men der følger faktisk også en trådløs Hue-fjernbetjening med. Du skal bare sørge for, at der hele tiden er tændt for strømmen til lampen, så fjernbetjeningen kan erstatte den almindelige kontakt.

Lyset er ligeligt fordelt i området under lampen, der bliver også kastet en ring af lys op på loftet omkring lampen. Du kan ikke skifte farve på lyset, men med Hue-app’en kan du styre lysets temperatur fra køligt, blåt lys til en varmere, rødlig tone. I den maksimale indstilling er lyset kraftigt, og egner sig nok bedst til husets entre, men du kan også bare skrue ned for lysstyrken, hvis du vil bruge lampen i andre rum.

Hue Enrave fås i fire størrelser – S, M, L og XL – med en diameter på mellem 26,1 og 55,1 cm.

Lampen er ret tung, men den er nem at montere i loftet. Du skal bare skrue en rund plade op og derefter sætte lampen fast ved lige at dreje den, så pladen og lampen falder i hak. Et par klemmerækker inde i lampen sørger for forbindelsen til lampeudtaget i loftet.


+ Kraftigt lys

+ Nem at montere

+ Fjernbetjening medfølger

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Hue Enrave er en praktisk lampe med hvidt lys, som du både kan styre med en app og den medfølgende fjernbetjening.

Specifikationer

Mærke
Philips
Produkttype
Smart lys
Mål
42,5 x 42,5 x 8,4 cm
Vægt
3,2 kg