Du kan købe forskellige startsæt til Philips Hue. Dette sæt med tre farve- pærer og en bridge koster cirka 800 kroner.

Philips Hue Ambiance A60

Philips Hue er den bedste og mest alsidige løsning, hvis du for alvor vil have smart lys i hjemmet.

af Morten Skeldal Østergaard #Diverse #Philips
9.3

Hvis du vil have hele huset (og haven) oplyst af smart lys, er der stor sandsynlighed for, at Philips Hue har de pærer og lamper, du skal bruge. Udvalget af produkter er ganske enkelt enormt. Hvis du bare vil have en enkelt pære, er det lidt en anden sag, for du er nødt til også at investere i en bridge eller en fjernbetjening for at komme i gang. Bridgen koster cirka 350 kroner, men der findes også flere startsæt, hvor du fx kan købe bridgen sammen med 2-3 pærer og få lidt rabat.

Bridgen skal tilsluttes din router med et netværkskabel, hvorefter den opretter et selvstændigt netværk til dine Philips Hue-pærer. Vi havde problemer med den indledende opsætning af bridgen, der nægtede at hente en opdatering, som den samtidig insisterede på var strengt obligatorisk. Først da vi skiftede den Android-telefon, vi brugte til opsætningen, ud med en iPad lykkedes det. Da opsætningen var overstået, virkede alt uden problemer i begge styresystemer.

App’en er gennemarbejdet og nem at finde rundt. Dine pærer ligger i en liste, hvor du både kan tænde og slukke for dem samt skrue op og ned for lysstyrken. Pæren reagerer øjeblikkeligt på alle ændringer fra app’en. Det er svært at komme i tanke om en funktion, som Philips Hue mangler: Udover de mest gængse funktioner til fx at tidsind-
stille lyset er der også mulighed for at koble dine pærer sammen med dit Philips-fjernsyn, så lyset følger indholdet på skærmen. Du kan lave samme nummer på pc’en ved at hente et gratis program til Windows 10.

Hue er åbent for eksterne udviklere, så der findes også mange apps udover Hues egen. Du kan fx syn­kronisere dine Hue-pærer med lyset i tastaturer og mus fra udstyrsproducenten Razer.


+ Masser af belysningsmuligheder

+ God app

– Lidt problemer med opsætningen

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Philips Hue er den bedste og mest alsidige løsning, hvis du for alvor vil have smart lys i hjemmet.

Specifikationer

Mærke
Philips
Produkttype
Smart pære
Tilslutning
E27-fatning