De to controllere kan sættes fast på siden af skærmen.

Nintendo Switch

En oplagt konfirmationsgave

af Mikkel Jacobsen #Diverse #Nintendo
8.9

Nintendo har i årtier budt på både håndholdte og hjemmekonsoller, men nu har de begået en maskine, der er designet til at være begge dele på en gang. Det er Gameboy slået sammen med Wii, og resultatet er en maskine, der har nogle rigtigt lovende år foran sig.

Med Switch følger en ladestation, som også har HDMI-udgang. Når du vil spille hjemme i stuen, placeres maskinen i stationen, hvorefter spillet med det samme dukker op på fjernsynet. Når du skal ud af huset, løfter du blot maskinen fra stationen, og spillet fortsætter uden afbrydelse.

Når Switch er væk fra ladestationen, kan den holde strøm i 2-5 timer, alt efter hvor grafisk krævende spil, der spilles på den, og hvor meget der er skruet op for skærmens belysning. Det er fornuftig batteritid ved hverdagsbrug i offentlig transport og lignende, men på længere ture kan det uden tvivl betale sig at tage ladekablet med eller at investere i en god powerbank.

Den hyggeligste funktion ved Switch, er muligheden for at klikke de to controllergreb af skærmen og række det ene til en ven. Skærmen har en støttefod, der sørger for, at man hurtigt er i gang med at spille mod hinanden, uanset hvor man befinder sig. Det vækker minder om flerspiller-spil i 80’erne og 90’erne.

Der er endnu ikke et synderlig stort spiludvalg til Switch, men de spil der er, er gode. Især The Legend of Zelda: Breath of the Wild er et mesterværk, og vil kunne underholde folk i alle aldre i 50-100 timer. Hvis Nintendo kan leve op til den standard i flere af deres kommende titler, lover fremtiden lys for Switch.

Find laveste pris her:

www.pricerunner.dk

+To konsoller i én
+Gode spil indtil videre
+Hyggelig for flere spillere
– Batteriet kunne være bedre


De bedste spil i skrivende stund:

The Legend of Zelda: Breath of the Wild
Snipperclips
Shovelknight – Treasure Trove
Puyo Puyo Tetris (ude 28. april)
Snake Pass
Mario Kart 8 Deluxe (ude 28. april)

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Nintendo Switch er godt tænkt, og har allerede en række gode spil. Et bedre batteri havde været prikken over i'et.

Specifikationer

Mærke
Nintendo