Hvis alarmen går i gang, kan du deaktivere den i app'en eller med et tryk på oversiden, der virker som én stor knap.

Netatmo Smart Røgalarm

Det er svært at se fornuften i at vælge Netatmo Smart Røgalarm i stedet for en billig, basal røgalarm fra byggemarkedet.

af Morten Skeldal Østergaard #Diverse #Netatmo
3.2

Netatmos internetforbundne røgalarm er mere besværlig at gøre klar til brug, end den slags burde være.

Da vi ville forbinde røgalarmen med Netatmos app på vores telefon, fik vi at vide, at alarmen allerede var forbundet til et andet system. For at kunne nulstille røgalarmen og begynde forfra, var det nødvendigt at åbne dens indstillinger i app’en, men eftersom vi overhovedet ikke havde installeret den endnu, kunne det af gode grunde ikke lade sig gøre. Efter mange forgæves forsøg med alarmens reset-knap, måtte vi søge hjælp hos Netatmos engesksprogede kundeservice på nettet, og hele opsætningen endte med at tage os to dage fra start til slut.

Når først den virker, kan du se røgalarmens status i app’en – også når du ikke er hjemme. Alarmen er udstyret med en 85 decibel sirene, som burde kunne vække dig, selv om du ikke nødvendigvis sover i samme rum.

Selv hvis Netatmos røgalarm ikke har forbindelse til app’en på din telefon, kan alarmen heldigvis stadig gå i gang som en almindelig røgalarm, men så kan du jo lige så godt spare den ekstra høje pris og i stedet bare købe en gammeldags, basal røgalarm.

Der følger beslag og skruer med i æsken, så du kan skrue røgalarmen fast i loftet, hvor den bedst kan opfatte eventuel røg. De inkluderede batterier kan holde alarmen kørende op til 10 år, men de kan ikke skiftes ud, så til den tid er alarmen reelt ubrugelig.


+ Høj sirene

– Meget besværlig indstilling

– Kan ikke skifte batterier

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Det er svært at se fornuften i at vælge Netatmo Smart Røgalarm i stedet for en billig, basal røgalarm fra byggemarkedet.

Specifikationer

Mærke
Netatmo
Produkttype
Røgalarm
Mål
11,5 x 4,4 cm
Tilslutning
Bluetooth 4.2, Wi-Fi 4
Andet
85 dB