Når Lines styres med Nanoleafs Windows-program, kan du synkronisere lyset til indholdet på din skærm.

Nanoleaf Lines

Nanoleaf Lines giver en flot indirekte belysning, men du skal være omhyggelig, når du hænger sættet op.

af Morten Skeldal Østergaard #Diverse #Nanoleaf
7.9

Nanoleaf Lines er et sæt af hvide lysskinner til at hænge op på væggen.

Skinnerne et par centimeter brede og næsten 30 cm lange. Deres overflade lyser ikke, men bagsiden afgiver et flot indirekte lys til en hvid væg. Det er nok lidt en smagssag, om du vil synes, at plastikelementerne også er flotte, når der ikke er lys i dem.

Der ligger ni skinner i pakken, og du bestemmer selv, hvordan de skal sættes sammen på væggen ved hjælp nogle sekskantede led. Formen på samleleddene sætter også nogle begrænsninger for, hvilke mønstre du kan lave.

Det er en god ide at planægge mønsteret grundigt, inden du sætter skinnerne op, for de monteres med dobbeltklæbende tape på bagsiden – og det klistrer ikke lige så effektivt anden gang, du hænger skinnerne op. De sekskantede led er heller ikke helt perfekt tilpassede til skinnerne. Derfor kan skinnerne kan godt give sig lidt, så de kommer til at hænge i en skæv vinkel i forhold til hinanden.

Du styrer det kulørte lys i over 16 millioner mulige farver med Nanoleafs app på din telefon. Det tager kun et øjeblik at skabe forbindelse mellem app’en og Nanoleaf Lines. Du skal bare scanne QR-kode på sættet, så er du klar.

Hvis du ikke gider finde din telefon frem for at styre lyset, kan du også bruge en lille kontrolknap, som du kan til slutte på et af samleleddene

Udgaven, vi testede er et startsæt, og hvis du har brug for flere skinner, kan du købe ekstra sæt med tre i hver.


+ Flot indirekte lyseffekt

+ Nem sammenkobling med telefon

– Løse samlinger

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Nanoleaf Lines giver en flot indirekte belysning, men du skal være omhyggelig, når du hænger sættet op.

Specifikationer

Mærke
Nanoleaf
Produkttype
Smart lys
Mål
2 x 28 cm
Tilslutning
Wi-Fi 4 (802.11n)