Der burde være plads nok til musen med en måtte på 90 x 40 cm.

Mountain Nunatak XL

Hvis du har plads nok på skrivebordet, er det en glimrende musemåtte.

af Morten Skeldal Østergaard #Diverse #Mountain
9.2

Det vil være lidt af en underdrivelse at kalde Nunatak XL for en musemåtte, for den sort/hvide musemåtte er næsten en meter bred og fylder en stor del af vores ellers velvoksne hæve-/sænkebord.

Derfor giver det også bedst mening at bruge måtten som underlag til både tastatur og mus, og vi opdagede, at det faktisk har en støjdæmpende effekt på tastaturet, at det ikke står direkte på bordoverfladen.

Nunatak XL er et behageligt, blødt underlag at hvile håndroden på, når du bruger din computermus. Der er rigeligt med plads til at svinge rundt med musen, så hvis du har svært ved at styre musen, kan du sætte dens hastighed i Windows ned og alligevel slippe for at skulle løfte musen og rykke den tilbage til midten af måtten i tide og utide.

Rundt langs kanten af måtten sidder en kraftig syning, der sørger for, at kanten ikke bliver flosset med tiden, som det ofte sker med billigere musemåtter.

Undersiden er beklædt med skridsikkert gummi, og måtten ligger helt fast på bordet. Oversiden er behandlet med et væskeafvisende materiale, så du nemt kan tørre op, hvis du kommer til at spilde på måtten.


+ Kæmpestor musemåtte

+ Skridsikker

+ Væskeafvisende

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Hvis du har plads nok på skrivebordet, er det en glimrende musemåtte.

Specifikationer

Mærke
Mountain
Produkttype
Musemåtte
Mål
90 x 40 x 03 cm
Andet
Materiale: Væskeafvisende polyester, naturgummi