Test af Mailbird Lite

Mailbird Lite

Mailbird er en

af Christian Slot #Diverse #Mailbird
8.0

Denne test er en del af stortest af mailprogrammer i Komputer for alle #2 – 2018.

Mailbird Lite er ekstremt nemt at sætte op. Især hvis du har din e-mailadresse hos en af de store udbydere som Microsoft (Outlook) eller Google (Gmail). Når du har hentet programmet, finder Mailbird selv ud af at importere dine mapper og mails, og efter et par minutter er du klar til at bruge programmet.

Et brugbart værktøj i Mailbird er integrationen med eksterne apps. Du kan eksempelvis forbinde Facebook og importere profilbilleder af dine kontakter – og du kan tilknytte Google Kalender, så du har et godt overblik over din kalender i Mailbird.  På den måde kan man sige, at Mailbird i højere grad er en kommunikations-paraply, der giver et overblik over alle dagligdagens gøremål virtuelt.

Hvis du bruger Twitter, Evernote, Dropbox eller Google Docs – giver Mailbird dig hurtig adgang til tjenesterne, uden du behøver at lukke programmet ned.

Programmet minder en smule om brugerfladen i Windows Mail med de tre kolononner: En til menu, en der giver overblik over dine mails og det sidste vindue, der viser indholdet af den valgte mail. Genkendeligheden er behagelig, især hvis du tidligere har benyttet Windows Mail.

Efter at have brugt Mailbird i flere dage, er jeg overrasket over, hvor hurtigt, det går, når jeg navigerer rundt i mine mails. Og bruger jeg søgefunktionen for at finde frem til en gammel mail, dukker den op med det samme.

Indstillingerne byder på massevis af (brugbare) funktioner. Udover at ændre udseendet fra fra den kedelige Windows-blå til en spraglet rød, kan du også ændre på eksempelvis autosignatur, skrifttype og redigere dine mapper, hvis du ønsker færre eller flere undermapper i brugerfladen.

En anden smart funktion er, at du kan ændre standard zoom-niveauet, så du kan læse dine mails, selvom du er svagtseende.

Eftersom Mailbird Lite er gratis, viser programmet af og til reklame for at opgradere til Mailbird Pro, hvor du blandt andet kan tilknytte mere end en mail. Det kunne have været irriterende, men reklamen vises i siden, skæmmer ikke og er hurtigt at lukke ned.

Et stort minus ved programmet er dog, at gratisudgaven kun understøtter en enkelt e-mailadresse. Vil du tilknytte flere konti, må du punge ud for pro-versionen, der koster 49 euro.

+ Integration med andre tjenester
+ Nem import af andre mail
– Af og til irriterende reklamer
– Understøtter kun én mailadresse

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Mailbird Lite er med integrationen af apps nærmest en kommunikationscentral. Et minus er dog, at du kun kan styre én mailkonto.

Specifikationer

Mærke
Mailbird