G840 er en musemåtte, der er stor nok til også at ligge under tastaturet.

Logitech G840

En musemåtte fra Logitech i størrelse XXXL, som er næsten en meter i bredden.

af #Diverse #Logitech
9.1

Logitechs nye musemåtte G840 leveres i et stort paprør, der er en meter langt. Grunden er, at musemåtten selv er hele 90 centimeter i længden, og med en bredde på 40 centimeter er her altså tale om en extralarge måtte til din mus.

Installationen er til at overkomme: Du åbner blot paprøret, trækker måtten ud og lægger den til rette på skrivebordet. Størrelsen betyder, at Logitechs musemåtte passer under både mus og tastatur – og selv da er det dedikerede område til musen større end med traditionelle musemåtter.

Jeg havde tidligere den udfordring, at min Microsoft-mus med en blå diode havde det særdeles svært ved mit skrivebords glatte overflade, hvilket i praksis betød, at det var en udfordring at finnavigere med musemarkøren, især i tegneprogrammer og billedbehandling. Med G84o kører musen præcist og ubesværet – og måttens overfladestruktur gør, at musen ikke føles forhindret, når du bevæger den.

På bagsiden af G840 sikrer en skridsikker gummibelægning, at måtten ikke glider rundt på bordet – hvilket tastaturet ovenpå blot forstærker. Derfor er det en ren fornøjelse at bruge Logitechs nye musemåtte i den daglige omgang med pc’en.

Logitechs nye måtte er hele 90 cm bred.

 

+ Skridsikker underside

+ Stor

+ Nem at aflæse for musen

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Med G840 har vi endelig fundet en musemåtte, som passer under både tastatur og mus, og derfor ikke glider tilfældigt rundt på bordet, når man bruger musen.

Specifikationer

Mærke
Logitech
Produkttype
Musemåtte
Mål
40 x 90 x 0,3 cm