I pakken ligger alt, du skal bruge, for at komme i gang med smart lys i hjemmet.

Livarno Lux Smart Home Lighting Starter Kit with White Bulbs E27

Startsættet fra Lidl er en billig genvej til at komme i gang med smart home-teknologi.

af Morten Skeldal Østergaard #Diverse #Livarno
8.3

Udvalget af smart belysning til hjemmet er enormt, men startsættet fra Livarno Lux formår alligevel at skille sig ud med en lav pris for et vellykket produkt.

Livarno Lux er supermarkedskæden Lidls eget mærke, så det er her, du skal købe Livarno-produkterne. Vi testede Smart Lightning Starter Kit med hvide pærer til stor fatning (E27).

I pakken ligger tre pærer, en fjernbetjening og en hub til at skabe trådløs forbindelse til pærerne.

Konkurrenten, som alle skal måle sig op imod er Philips Hue, og Livarno Lux klarer sig faktisk fint i sammenligningen.

Vi fik uden problemer sættet til at virke med den tilhørende app, der er oversat til dansk. Det er nemt at finde rundt i app’ens funktioner, men den er ikke helt så lækker og gennemarbejdet som Philips Hue-app’en.

Vi målte lysstyrken i en af Livarno-pærerne, og den gav faktisk et lidt kraftigere lys end en tilsvarende Hue-pære. Livarno Lux kan endda kobles sammen med Google Home, så du kan styre lyset med stemmekommandoer.

Hvis du vil have et tilsvarende sæt fra Philips Hue, er prisen cirka 50 procent højere, og du får stort set den samme funktionalitet. Den bedste grund til at foretrække Philips Hue fremfor den billigere løsning fra Lidl, er det store udvalg af produkter, som helt gnidningsløst kan kobles til en Philips Hue-opsætning. Livarno Lux bruger den trådløse standard Zigbee til at “tale” sammen med hubben, og det gør det muligt at bruge smart home-produkter sammen på tværs af mærker, men du skal nok være forberedt på lidt eksperimenteren for at få det til at fungere.


+ Lysstærk

+ God pris

+ Udmærket app

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Startsættet fra Lidl er en billig genvej til at komme i gang med smart home-teknologi.

Specifikationer

Mærke
Livarno
Produkttype
Smart lys
Tilslutning
Zigbee, kabelnetværk (Ethernet)