Hvert led af lysbåndet er en meter langt, men der er stik i enderne, så det nemt kan forlænges.

LIFX Lightstrip 2m

LIFX Lightstrip er en fleksibel løsning, hvis du fx vil have lys under en hylde eller sted, hvor det er svært at montere andre former for lys.

af Morten Skeldal Østergaard #Diverse #LIFX
9.0

LIFX Lightstrip er en nem løsning til at give dig lys under fx en hylde.

Lysstriben består af tre hoveddele: En styreenhed med strømforsyning og to stk. en meter lange strimler med lysdioder. Du kan købe flere strimler og sætte sammen – i alt op til en samlet maksimal længde på 10 meter.

Det er ingen sag at komme i gang. Du skal blotte slutte strøm til og åbne LIFX’s app på din telefon. Opsætningen tager kun et par minutter.

På undersiden af båndet med lysdioder sidder dobbeltklæbende tape, så du skal bare hive afdækningen af og sætte Lightstrip op, hvor du vil have den.

Lyset er inddelt i 16 zoner, der kan vise hver sin farve. Du kan bruge de forindstillede mønstre i app’en eller selv designe et. App’en er ikke helt så brugervenlig som den, der styrer lys fra Philips Hue, men vi havde nu ingen problemer med at finde frem til de funktioner, vi skulle bruge.

Vi blev overraskede over den voldsomme lysstyrke fra de små dioder i Lightstrip. Lyset kan skrues op til 1.400 lumens. Det svarer til en 90 watts glødepære. Vi kom til at kigge direkte ind i det skarpe lys og havde pletter for øjnene i et par minutter. Heldigvis bestemmer du jo selv lysstyrken ved hjælp af app’en, og det er rart at have muligheden for at skrue helt op, hvis du vil bruge Lightstrip et sted, hvor du skal bruge meget lys.

LIFX Lightstrip spiller sammen med både Google Assistent, Amazon Alexa og Apples Homekit, så du kan styre lyset med de tilhørende apps eller med stemmen. Du kan både tænde og slukke og ændre farve eller lysstyrke på lyset på den måde.


+ Kraftig lysstyrke

+ Kan forlænges op til 10 meter

+ Kan styres med smart home-apps

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

LIFX Lightstrip er en fleksibel løsning, hvis du fx vil have lys under en hylde eller sted, hvor det er svært at montere andre former for lys.

Specifikationer

Mærke
LIFX
Produkttype
Lysbånd
Mål
2 meter
Tilslutning
Wi-Fi