Prikkerne over klokkeslættet viser, om Google Assistent er aktiveret.

Lenovo Smart Clock Essential

Smart Clock Essential er en clockradio med 2021-teknologi, men prisen er næsten som i gamle dage.

af Morten Skeldal Østergaard #Diverse #Lenovo
9.2

Den klassiske clockradio har fået sig en tiltrængt opdatering med Lenovo Smart Clock Essential.

De basale funktioner er der stadig: Det er fx nemt at indstille en alarm, og du kan se, hvad klokken er med store, tydelige tal.

Men Smart Clock Essential har to-tre esser gemt i ærmet: Det bedste er den indbyggede Google Assistent, der kan svare på dine spørgsmål og hjælpe med at styre dit digitale hjem, hvis du fx har pærer fra Philips Hue.

Du kan indstille en alarm med knapperne på toppen af Smart Clock Essential, men det hurtigste er blot at sige “Hey Google, indstil en alarm til klokken 7 i morgen”.

Assistenten er koblet sammen med clockradioens udmærkede højtaler, og du kan også chromecaste musik fra apps på din telefon. Det er dog ikke en højtaler, du har lyst til at sidde og lytte på i timevis, men hvis du lige vil høre den seneste radioavis, er den fuldt ud tilstrækkelig.

Hvis du får brug for lidt lys i løbet af natten, kan du tænde det indbyggede natlys med enten en stemmekommando eller et tryk på en knap. Lysets styrke kan også indstilles med en kommando til Google Assistent, og dét er funktion, man hurtigt lærer at sætte pris på, hvis man sover i et helt mørkt soveværelse.

Uret på forsiden er alt, hvad skærmen kan præstere, så du kan altså fx ikke se video eller billeder. Skærmen viser klokken og temperaturen i din by, og det er stort set det.

Smart Clock Essential virker noget dyrere, end den er. Den midterste del er beklædt med groftvævet stof, og alle knapper er store og solide. På undersiden sørger et par kraftige gummistrimler for, at clockradioen står solidt plantet på natbordet. En USB-port på bagsiden leverer strøm til din telefon, hvis du vil lade den op, mens du sover. Clockradioen selv får strøm fra et kabel, der også monteres på bagsiden.


+ Super pris

+ Praktiske funktioner

– Begrænsede muligheder i skærmen

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Smart Clock Essential er en clockradio med 2021-teknologi, men prisen er næsten som i gamle dage.

Specifikationer

Mærke
Lenovo
Produkttype
Clockradio