Trackeren er så stor, at den egner sig bedst til fx at ligge i handskerummet i bilen.

Invoxia GPS Tracker

Invoxias tracker virker effektivt i byområder, men den er bedst til at holde styr på større ting.

af Morten Skeldal Østergaard #Diverse #Invoxia
8.1

Med en Invoxia GPS-tracker kan du effektivt holde øje med, hvor dine store værdigenstande befinder sig. Trackeren virker eksklusiv med et ydre, der er holdt helt i sort og en læderstrop i den ene ende.

Invoxia skriver selv på æsken, at trackeren er til biler, motorcykler og tasker, og det egner den sig da også fint til. Den er dog lidt for stor til at have i fx et bundt nøgler.

Omvendt er ladekablet, der følger med i æsken, lige kort nok. Det er kun cirka 10 cm langt, så hvis du sætter trackeren til opladning i en stikkontakt, vil den ofte hænge og dingle under opladeren. Stikket, der skal i laderen, er et forældet Micro-USB-stik. Du behøver heldigvis ikke at lade trackeren op så ofte, for batteriet varer op til seks måneder.

Det tog os kun et par sekunder at parre Invoxias tracker med en smartphone. Herefter kunne vi skabe forbindelse til trackeren på over 15 meters afstand. Smartphone-app’en har en god radarfunktion, der viser dig vej til trackeren ved løbende at måle signalstyrken på Bluetooth-forbindelsen mellem de to.

Når trackeren er uden for Bluetooth-rækkevidde, er du afhængig af, at den kommer i nærheden af det såkaldte Sigfox-netværk, som dannes af internetforbundne apparater i mange hjem. Trackerens position bliver så sendt til Invoxias servere på nettet, så du kan se den på kortet på din telefon. Den funktion virkede fint i byområder, hvor vi løbende kunne se, hvor trackeren var. Dens position bliver registreret som mange små punkter på et kort.

Da vi sendte den på en tur 35 kilometer fra en større by, var der kun to punkter undervejs på hele turen, hvor den blev registreret, men vi kunne stadig se, hvor den endte. Du kan se et kort over Sigfox-netværkets dækning på internetadressen www.sigfox.com/en/coverage

Du er afhængig af et abonnement hos Invoxia for at kunne følge med i, hvor din tracker er henne. Du får tre års abonnement med, når du køber en tracker, men derefter må du betale 75 kroner om året.


+ Eksklusivt ydre

+ God radarfunktion

– Forældet stik

– Kræver abonnement

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Invoxias tracker virker effektivt i byområder, men den er bedst til at holde styr på større ting.

Specifikationer

Mærke
Invoxia
Produkttype
GPS-tracker
Mål
105 x 27 x 9,5 mm
Vægt
30 gram
Tilslutning
Micro-USB