Volumenniveauet vises med små cirkler på drejeknappen i bunden.

HyperX QuadCast S

HyperX QuadCast S giver flotte og klare lydoptagelser og videosamtaler på pc'en.

af Morten Skeldal Østergaard #Diverse #HyperX
9.5

QuadCast S giver noget nær perfekte lydoptagelser på pc’en, uanset om du vil bruge mikrofonen til videosamtaler eller til podcast- eller YouTube-optagelser.

Mikrofonen har fire indstillinger, der styrer, hvordan lyden optages. Det fungerer fint, fordi du så bedre kan styre, hvad der kommer med på optagelsen. Du kan fx sætte mikrofonen til kun at optage lyde lige foran den.

På toppen sidder en trykfølsom knap, der kan lukke for mikrofonen, hvis du har brug for lige at sige noget, der ikke skal høres af andre, og i bunden kan du regulere volumen på din optagelse.

QuadCast S har et effektivt ophæng, der forhindrer irriterende lyde, hvis du kommer til at puffe til bordet, mikrofonen står på. Gitteret omkring den øverste del af mikrofonen forhindrer, at stødlyde som “P” kommer til at lyde ubehagelige i optagelsen.

QuadCast S er en opdatering af HyperX QuadCast, som vi testede for et par år siden. Vi sammenlignede vores optagelser fra den gang med nye lydklip optaget med QuadCast S, og vi kunne virkelig ikke høre den mindste forskel på de to. Lydkvaliteten er i begge tilfælde flot, og man får en fornemmelse af det rum, optagelsen af lavet i. Det betyder også, at rummet snarere end mikrofonen bliver det svage led, hvis du vil lave en perfekt lydoptagelse. Hvis du vil have noget, der minder om en professionel optagelse, er det en god idé at forsøge at dæmpe genklangen fra nøgne vægge eller gulve.

De største ændringer i forhold til forgængeren er, at der nu sidder en moderne USB-C-port, der bruges til tilslutning til pc’en, og så er der kommet et ordentlig farveudvalg i mikrofonens belysning fremfor blot rød.

Farverne styres med HyperX Ngenuity. Det er det samme Windows-program, som også bruges til fx mus og tastaturer fra HyperX. Ngenuity fungerer ikke lige godt med alle firmaets produkter, men det er nemt at indstille QuadCast S til en bestemt farve eller få den til skifte mellem alle farver i et flot mønster.

 


+ Flotte lydoptagelser

+ Nem at betjene

+ God ophæng

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

HyperX QuadCast S giver flotte og klare lydoptagelser og videosamtaler på pc'en.

Specifikationer

Mærke
HyperX
Produkttype
Mikrofon
Tilslutning
USB-C