Lyser løber hele vejen langs kanten og giver en flot effekt.

HyperX Fury Ultra

HyperX Fury Ultra er en dyr musemåtte. Man skal virkelig brænde for lysshow i sit computerudstyr for, at den er pengene værd.

af Morten Skeldal Østergaard #Diverse #HyperX
7.9

Det er tvivlsomt, om du har noget at bruge det indbyggede kulørte lys til, men i HyperX Fury Ultra får du under alle omstændigheder en musemåtte i god, slidstærk kvalitet.

Strengt taget er Fury Ultra slet ikke nogen måtte i traditionel forstand, men snarere en stor og kraftig plastikplade. Den giver et godt underlag for musen, der har nemt ved at aflæse den jævne, mørke overflade.

Undersiden er gummibelagt over det hele, så Fury Ultra rokker sig ikke fra sin placering på bordet, uanset hvor vildt du trækker musen rundt.

Pladen har et fastmonteret USB-kabel, som leverer strøm til det bølgende lysshow, der ligger hele vejen rundt langs kanten. Det ser flot ud, men det har ikke rigtig nogen praktisk funktion. Lyset kan reguleres med HyperX Ngenuity, som er et gratis program, du kan hente i Microsoft Store i Windows 10. Hvis du ikke har tænkt dig at bruge lyset, giver det ikke så meget mening at investere i HyperX Fury Ultra.

 


+ God, jævn overflade

+ Ligger helt fast på bordet

– USB-kablet sidder fast

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

HyperX Fury Ultra er en dyr musemåtte. Man skal virkelig brænde for lysshow i sit computerudstyr for, at den er pengene værd.

Specifikationer

Mærke
HyperX
Produkttype
Musemåtte
Mål
35,9 x 29,9 x 0,5 cm
Vægt
580 gram
Tilslutning
1,8 meter USB-kabel