Du kan få skærmen på din bærbare op i samme højde som en separat computerskærm.

Targus Ergo M-Pro Notebook Stand

Holderen fra Targus er praktisk, hvis du vil koble mus og tastatur til din bærbare pc og have skærmen op i en behagelig højde.

af Morten Skeldal Østergaard #Diverse #Huawei
8.7

Targus Ergo M-Pro er en praktisk holder til din bærbare computer. Det er ikke meningen, at du skal bruge computerens indbyggede tastatur og museplade, mens den sidder i holderen. I stedet for skal du åbne computeren og sætte tastaturdelen ned i holderen, så kun skærmen stikker op.

Nu kan du tilkoble mus og tastatur i USB-portene i siden af computeren. Du kan eventuelt også bruge en dockingstation, hvor mange forskellige tilslutninger er samlet, så du blot skal sætte ét enkelt USB-stik i pc’en for at få forbindelse til alt dit tilbehør.

Ergo M-Pro kan indstilles i fem trin, så skærmen kommer op i den mest behagelige højde. Når computeren løftes lidt over bordet, så har det også den fordel, at bunden på den nemmere kan komme af med varmen. Forrest på holderen sidder en plade med en lille fod, så du kan stille nogle papirer, hvis du har brug for at læse noget, mens du arbejder.

Hvis du har brug for at tage holderen med dig, kan du klappe den helt sammen, så den nemt kan være i en computertaske.


+ Løfter skærmen

+ Hjælper med køling

+ Kan klappes helt sammen

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Holderen fra Targus er praktisk, hvis du vil koble mus og tastatur til din bærbare pc og have skærmen op i en behagelig højde.

Specifikationer

Mærke
Huawei
Produkttype
Holder til den bærbare
Mål
23 x 2 x 35.5 cm
Vægt
0,49 kg