Der er et lille hul over hver fatning, så det er nemt at hænge kæden op i haven.

Hombli Smart Outdoor String Light

Hombli Smart Outdoor Light String giver et festligt lys i haven, som du kan styre med en app på telefonen.

af Morten Skeldal Østergaard #Diverse #Hombli
9.3

Der er garanteret feststeming med Homblis lyskæde til haven. Smart Outdoor String Light er fem meter lang og har 10 pærer, der skal skrues i kædens fatninger, inden du kan tage den i brug. Der ligger to ekstra pærer i kassen, så du har lidt at skifte ud med. Over hver fatning sidder der små monteringshuller, som du nemt kan bruge til at hænge kæden op med.

Du skal blot holde en knap nede på strømforsyningen og åbne app’en på din telefon for at søge efter kæden. Kæden kobles til dit hjems trådløse netværk, så det skal altså kunne nå ud til kædens placering i haven.

I den brugervenlige app kan du tænde og slukke for lyset, og du kan også indstille det til at tænde automatisk, fx når solen går ned. Smart Outdoor String Light kan desuden styres med fx Google Assistent, så du kan tænde lyset med en mundtlig kommando. Hvis du har andre Hombli-produkter kan du oprette scenarier i app’en, hvor flere lyskilder kan styres på samme tid.

Pærerne i Smart Outdoor String Light giver som udgangspunkt et varmt, hvidt lys, men du kan skrue op og ned for lysstyrken og lysets temperatur, så det fx får et klarere, hvidt skær.

Du kan forlænge Smart Outdoor String Light op til 15 meter. Bøsningerne mellem kæderne skrues sammen, så de bliver sikret mod indtrængning af vand. Fem meter forlængerkæde koster 30-40 procent mindre end den første kæde.


+ Varmt, hvidt lys i haven

+ Kan forlænges op til 15 meter

+ Vandtæt

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Hombli Smart Outdoor Light String giver et festligt lys i haven, som du kan styre med en app på telefonen.

Specifikationer

Mærke
Hombli
Produkttype
Lyskæde
Mål
5 meter
Tilslutning
Wi-Fi