Når du trækker stikket ud af Smart Outdoor Socket klapper den grå plade ned og dækker den tomme stikdåse.

Hombli Smart Outdoor Socket

Smart Outdoor Socket udfører sin opgave til topkarakter. Du kan tænde og slukke for stikket, ligegyldig hvor du er.

af Morten Skeldal Østergaard #Diverse #Hombli
9.6

Det kræver ikke det store kørekort i elektronik at få den smarte stikkontakt Smart Outdoor Socket til at fungere. Vi satte den i et stik, åbnede producenten Homblis app på telefonen, og mindre end et minut senere var Smart Outdoor Socket klar til brug.

Udover tre små knapper i bunden af skærmen er den store Power-knap det eneste i app’ens hovedmenu, så det er svært at gøre noget forkert, når du skal tænde eller slukke for strømmen. Stikdåsen reagerer næsten øjeblikkeligt på dine kommandoer, og du kan også tænde og slukke den med en lille knap på selve stikket. Hvis du foretrækker stemmestyring, kan stikdåsen styres med de digitale assistenter fra både Google, Apple og Amazon.

Smart Outdoor Socket er beskyttet mod elementernes rasen med et lille gummilåg, der dækker stikdåsen, når den er tom. Hvis du har tilsluttet noget, virker låget som et lille, skærmende tag over stikket.

Hombli-stikdåsen skal have forbindelse til dit trådløse netværk, så det skal kunne række udenfor huset. Når stikdåsen har forbindelse til internettet, kan du styre Smart Outdoor Socket hvor som helst fra, og du kan også indstille en timer, så der bliver tændt eller slukket for strømmen på et bestemt tidspunkt.

Som en lille ekstra bonus viser app’en både det aktuelle elforbrug og det samlede dagsforbrug for stikdåsen.


+ Legende let opsætning

+ Viser elforbrug

+ Kan bruges udendørs

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Smart Outdoor Socket udfører sin opgave til topkarakter. Du kan tænde og slukke for stikket, ligegyldig hvor du er.

Specifikationer

Mærke
Hombli
Produkttype
Smart stikdåse
Tilslutning
Wi-Fi
Andet
App til iPhone og Android