Nest Doorbell er større end en almindelig dørklokke, så du kan være sikker på, at gæsten lægger mærke til kameraet.

Google Nest Doorbell

Nest Doorbell holder effektivt øje med din fordør. Dørklokken virker bedst, hvis du i forvejen har produkter koblet til Google Home.

af Morten Skeldal Østergaard #Diverse #Google
8.8

Nest Doorbell viser dig hvem, der ringer på din dør – uanset om du er hjemme eller ej.

Den trådløse dørklokke har nemlig indbygget kamera og virker med Googles smart home-system, Google Home. Når der bliver trykket på klokken, får du besked på de telefoner og højtalere, som er koblet til Google Home. Herefter kan du se på din telefon, hvem der står foran din dør.

Kameraet viser et stort udsnit af området foran døren. Billedet er på højkant i 3:4-format, så du får et større udsnit af personen, der ringer på, end med et traditionelt overvågningskamera, der typisk optager i bredt format.

Billedet står skarpt, selv om opløsningen ikke er helt så høj som i andre overvågningskameraer. Du kan i hvert fald uden problemer se, hvem det er, der ringer på. Kameraet kommer bedst til sin ret, hvis din fordør vender ud mod gaden, så du kan overvåge hele forhaven. Vi brugte kameraet et sted, hvor der kun var et par meter til hækken ind til naboen, så vi kunne først se, at der skete noget, når gæsten allerede havde ringet på.

Du kan tale med personen foran døren og fx bede et bud om at stille pakken ved døren. Funktionen virker fint med kun en svag forsinkelse på forbindelsen.

Nest Doorbell drives af et batteri, der ifølge Google kan holde kameraet kørende i 21 måneder. Herefter kan du tage kameraet med ind og lade det op med et USB-C-kabel. Du kan bruge dørklokken uden abonnement, men hvis du vil have adgang til funktioner som aktivitetszoner, hvor kameraet ignorerer bevægelser i dele af billedet, skal du som minimum have et Nest Aware-abonnement, der koster 40 kroner om måneden.


+ Lang batteritid

+ Virker med Google Home

– Nogle funktioner kræver abonnement

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Nest Doorbell holder effektivt øje med din fordør. Dørklokken virker bedst, hvis du i forvejen har produkter koblet til Google Home.

Specifikationer

Mærke
Google
Produkttype
Smart dørklokke
Mål
16 x 4,6 x 2,41 cm
Tilslutning
Wi-Fi