DriveSmart 76 viser dig hvilken vognbane, du skal køre i inden et sving.

Garmin DriveSmart 76

Garmin DriveSmart 76 er en god GPS med stor skærm og brugbare trafikadvarsler.

af Morten Skeldal Østergaard #Diverse #Garmin
7.9

Garmin DriveSmart 76 viser, at det stadig kan betale sig at investere i en selvstændig GPS-enhed, selv om smartphones i dag har mange af de samme funktioner.

Skærmen på DriveSmart 76 er stor og klar. De næsten syv tommer er større end langt de fleste telefoner, og skærmen er heller ikke så smal som i en telefon, så du kan se et godt udsnit af vejen både foran og til siderne. Opløsningen i skærmen måtte dog godt være lidt højere. Det har ikke den store betydning for funktionaliteten, men hvis du ser skærmen tæt på, kan du se individuelle pixels i billedet.

Det er nemt at indtaste adressen på din destination: Du kan taste den direkte på skærmen eller du kan bruge din telefon, når den er koblet sammen med GPS’en via Bluetooth. Det sidste virker dog lidt som en mærkelig omvej, når nu GPS’en sidder lige foran dig i forruden.

Der følger et kort med, som dækker hele Europa, og DriveSmart 76 viser tydeligt, hvornår du skal dreje undervejs. I større byer er landemærker som fx bygninger tegnet ind på kortet.

DriveSmart 76 hjælper dig med at undgå kødannelser i trafikken. Vi testede GPS’en ved siden af en telefon med Google Maps, og DriveSmart var lidt langsommere end Google Maps til at opdage forhindringer i myldretidstrafikken. Vi fik dog trods alt besked i god tid, før vi behøvede at dreje fra for at undgå forsinkelsen.

GPS’en monteres i forruden ved at klikke den fast på foden, som du kan lade blive siddende i forruden, når du forlader bilen. Foden griber fast i ruden med en sugekop, så du kan også nemt tage både GPS og fod med dig, hvis du fx vil bruge GPS’en i en udlejningsbil.


+ Stor skærm

+ Tydelig vejvisning

– Skærmen har lav opløsning

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Garmin DriveSmart 76 er en god GPS med stor skærm og brugbare trafikadvarsler.

Specifikationer

Mærke
Garmin
Produkttype
GPS
Mål
17,3 x 9,9 x 1,9 cm
Vægt
240 gram
Tilslutning
Bilens strømudtag