Din vægt vises som udgangspunkt i pund, men det ændres let til kg med en lille knap på undersiden.

Fitbit Aria Air

Fitbits smarte vægt synkroniserer automatisk med en app på din telefon, så du løbende kan holde med din vægt.

af Morten Skeldal Østergaard #Diverse #Fitbit
8.9

Fitbit Aria Air er en enkel og billig løsning til at holde øje med vægten på en smart måde. Den ligner en helt almindelig badevægt og kan da også bruges som sådan. Når du stiger op på den sorte glasplade, tændes vægten, og din vægt vises på skærmen med store tydelige tal.

Det er først, når du henter Fitbits gratis app til din telefon, at vægten for alvor viser, hvad den kan. Hvis app’en er åben, når du hopper op på vægten, så synkroniserer Aria Air automatisk din daglige vejning med telefonen via en trådløs Bluetooth-forbindelse. Herefter kan du løbende følge din vægt dag for dag, og se hvordan den udvikler sig over længere tid på en graf. Du kan indtaste, hvor meget du ønsker at ende med at veje og følge din vej mod målet.

Der er også plads til registrering af din fedtprocent i app’en, men den funktion er forbeholdt den over dobbelt så dyre vægt, Aria 2.

App’en er den samme, som bruges til Fitbits store udvalg af fitness-armbånd, så hvis du har sådan et, kan du samle alle data om dit helbred på ét sted. Du kan fx holde styr på puls, daglige skridt og søvnmønster.

Aria Air koster ikke meget mere end en ordinær digital badevægt, og målingen virker mere stabil end i de helt billige modeller. Batteritiden er angivet til et helt år. Vi havde dog kun mulighed for at bruge vægten i en måneds tid, så det nåede vi ikke at efterprøve. Vægten drives af tre AAA-batterier, og der følger et sæt med, når du køber vægten.


+ Smart vægt

+ Synkroniserer automatisk

– Ingen fedtprocentmåling

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Fitbits smarte vægt synkroniserer automatisk med en app på din telefon, så du løbende kan holde med din vægt.

Specifikationer

Mærke
Fitbit
Produkttype
Vægt
Mål
30 x 30 x 2,5 cm
Vægt
1,77 kg
Tilslutning
Bluetooth