Udover den solide fod kan mikrofonen også skrues på et stativ

Fifine x DELE K690

En gedigen mikrofon med rigtig god lyd, til en meget fornuftig pris. Den får vores ubetingede anbefaling.

af Henrik Ræder Clausen #Diverse #Fifine
10.0

K690 er en solid USB-mikrofon til pc’en. Den solide bordmikrofon er nem at bruge, har rigtig god lyd, og retningsfølsomheden kan skiftes. Når den tilsluttes via USB-porten, kan K690 uden videre bruges af alle lydprogrammer.

Mikrofonen kan skifte retningsfølsomhed – alt efter formålet. Den kan være rettet lige frem, optage i stereo, optage modsatte stemmer og optage ligeligt fra alle retninger.

Forskellen på den fire indstillinger er meget hørbar. Ved at vælge den rigtige indstilling kommer der ekstra fokus på personen, der taler, mens baggrundsstøj bliver godt dæmpet. Stereoindstillingen er særligt egnet til at optage musik. Og stiller man mikrofonen et stille sted, kan den opfange fuglesang og andre lyde på god afstand.

K690 har glimrende lydkvalitet. Den giver et behageligt samlet lydindtryk, uden at det går ud over detaljerne i lydbilledet.

Med en vægt på trekvart kilo forekommer mikrofonen næsten overdrevet solid. De fire knapper er også af god kvalitet, og kræver faktisk, at man lægger lidt kræfter i for at skifte indstilling.

Mikrofonen leveres ikke med nogen form for drivere eller programpakke og er klar straks efter tilslutning. Den optræder på samme måde som et lydkort i Windows, så den kan bruges af ethvert program. Med passende ekstrakabler kan den også sættes til en mobiltelefon. Der er indbygget udgang til analoge hovedtelefoner, og det er en stor praktisk fordel at bruge et passende sæt sammen med mikrofonen.

Som mikrofonen er bygget, vil den være følsom for støj fra bordet – fx et tastatur. Her giver et gevind og et medfølgende beslag mulighed for at montere mikrofonen i et stativ eller på en lyddæmpende arm, så den undgår at opfange mekanisk støj.


+ Behagelig og detaljeret lyd
+ Meget nem at bruge
+ Solidt bygget med gode knapper

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

En gedigen mikrofon med rigtig god lyd, til en meget fornuftig pris. Den får vores ubetingede anbefaling.

Specifikationer

Mærke
Fifine
Produkttype
Mikrofon
Mål
17,0 x 6,7 x 6,7 cm
Vægt
766 gram
Tilslutning
USB (mini)
Andet
Frekvensområde: 40 Hz - 20 kHz, Lydopløsning: 16 bit / 48 kHz