Lydniveauet kan aflæses på lang afstand takket være de store røde tal på skærmen.

EPOS GSX 1000

EPOS GSX 1000 giver flot lyd fra pc'en, men spar pengene, hvis du er tilfreds med den lyd, du har nu.

af Morten Skeldal Østergaard #Diverse #EPOS
8.7

GSX 1000 er et vellykket eksternt lydkort til pc’en.

Det er et lidt specielt produkt, for prisen er høj, og der er jo et indbygget lydkort i alle pc’er i dag, men der kan også være andre grunde til at overveje et eksternt lydkort.

GSX 1000 kan fx være en god idé, hvis dit indbyggede lydkort ikke virker eller er plaget af elektronisk baggrundsstøj. Det kan også være 7.1 surround-lyden fra GSX 1000, der lokker. Det er især en fordel, hvis du kan lide at spille skydespil med hovedtelefoner på.

Lyden er under alle omstændigheder fin og detaljeret, hvis du slutter et par gode højtalere eller et kvalitetsheadset til, og det er ingen sag at styre lydindstillingerne ved hjælp af den berøringsfølsomme skærm.

Du kan hurtigt vælge mellem fire lydprofiler til henholdsvis spil, musik, film og normal brug. Du skifter bare mellem profilerne ved at trykke på et ikon på skærmen.

Volumen styrer du med den store ring omkring den runde skærm, og det er meget rart at have den mulighed i stedet for at skulle rode med indstillingerne i Windows eller lede efter en genvej på tastaturet. Skærmen har en flot kontrast med røde tal og symboler på en helt sort baggrund.


+ Detaljerig lyd uden støj

+ Skift hurtigt lydprofil

– Høj pris

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

EPOS GSX 1000 giver flot lyd fra pc'en, men spar pengene, hvis du er tilfreds med den lyd, du har nu.

Specifikationer

Mærke
EPOS
Produkttype
Eksternt lydkort
Mål
10 x 10 x 2,5 cm
Vægt
220 g
Tilslutning
USB