LockSmart Mini

Dog & Bone LockSmart Mini

Den digitale hængelås er smart, hvis du har brug for at give andre adgang til at låse den op, når du ikke er i nærheden.

af Morten Skeldal Østergaard #Diverse #Dog & Bone
8.5

LockSmart Mini er en solid hængelås, som ved første øjekast ligner en almindelig lås af den type, som man bruger til at sikre et skur eller et kælderrum. Låsebøjlen er af 6 mm hærdet stål, så det vil kræve en del af arbejde at bryde den op.

Når man ser lidt bedre efter, opdager man et USB-stik i bunden af låsen og en lille LED-lampe på siden. LockSmart er nemlig en digital hængelås, som du kan låse op ved hjælp af en app på din telefon.

Det er nemt at komme i gang med at bruge låsen. Du skal blot hente den gratis app og parre telefon og hængelås via Bluetooth. Det foregår nemt og pædagogisk ved hjælp af den overskuelige app, men det er nu ikke for nemhedens skyld, at du skal investere i LockSmart Mini.

Det er nemlig lidt mere omstændeligt at bruge den digitale hængelås end en almindelig hængelås med nøgle. For at åbne låsen skal du først åbne app’en, trykke på en knap i bunden af låsen og til sidst trykke på Lås op-ikonet i app’en. Det kan ikke helt konkurrere i bekvemmelighed med en nøgle, der blot skal drejes i en lås.

Det smarte ved LockSmart Mini er til gengæld, at du kan give andre adgang til at bruge låsen. Hvis man fx deler et rum i en forening, eller hvis du skal give en fragtmand eller en håndværker adgang til et sted, der er låst af med hængelås, så kan du give dem permanent eller midlertidig adgang til at låse hængelåsen op.

LockSmart Mini kan også indstilles til at holde øje med, hvor den sidst havde adgang til app’en og vise det på et kort, og du kan få besked, når hængelåsen bevæger sig udenfor Bluetooth-rækkevidde af din telefon.

Du kan også løbende holde øje med hvem, der låser låsen op ved hjælp af en logside i app’en. Det virker alt sammen, som det skal, og hvis du har behov for nogle af disse funktioner, så kan det berettige den lidt høje pris.

 

Kan købes her:

www.avxperten.dk

 

+ Solid hængelås

+ Kan dele adgang med andre

– Lidt for langsom oplåsning

 

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Den digitale hængelås er smart, hvis du har brug for at give andre adgang til at låse den op, når du ikke er i nærheden.

Specifikationer

Mærke
Dog & Bone