Der følger en lille vindhætte med mikrofonen til udendørsoptagelser.

DJI Mic

Det lille mikrofonsæt DJI Mic giver dig flotte og nærværende lydoptagelser.

af Morten Skeldal Østergaard #Diverse #DJI
9.4

DJI Mic er et lille mikrofonsæt, du kan bruge til at optage nærmest hvad som helst. Du kan fx optage en samtale mellem to deltagere, hvor begge stemmer går klart og tydeligt igennem, eller du kan kombinere mikrofonerne i et stereosæt, så du kan lave en optagelse med bedre rumlig gengivelse af lyden.

Sættet består af en modtagerenhed til pc’en, to mikrofoner og en ladeæske. Der følger også de nødvendige kabler med og endda to bløde vindhætter, så buldrende blæst ikke kommer til at dominere dine udendørsoptagelser.

Mikrofonerne er udstyret med små klips, så du nemt kan sætte dem fast i kanten af en trøje, og så skal du egentlig bare trykke på optageknappen i Windows indbyggede Stemmeoptager eller et lidt mere avanceret lydprogram som fx Audacity. Modtagerdelen har en lille skærm, så du blandt andet kan se lydniveauet, mens du optager.

Lydkvaliteten i vores optagelser var virkelig god, og vi fandt ud af, at mikrofonen faktisk bare kunne stå på bordet foran den talende person i stedet for at skulle sættes fast på trøjen. Lyden var varm og nærværende, og der var slet ikke spor af den irriterende rumklang, der ellers let kommer til at præge optagelserne, når du bare bruger den indbyggede mikrofon i din computer.

Udover at oplade mikrofonerne beskytter den meget solide ladeæske også både modtagerenheden og mikrofonerne under transport. Du kan optage i op til 15 timer uden at skulle slutte ladeæsken til en stikkontakt for at få strøm på hele sættet igen.


+ Fremragende lyd

+ Kan optage i stereo

+ Solid ladeæske

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Det lille mikrofonsæt DJI Mic giver dig flotte og nærværende lydoptagelser.

Specifikationer

Mærke
DJI
Produkttype
Mikrofonsæt
Mål
4,73 × 3,04 × 2 cm
Vægt
30 g
Tilslutning
USB-C