Frameo har en meget bred kant, der ligner et passepartout i en almindelig fotoramme.

Denver PFF-1011- Frameo

Frameo er en god og nem løsning på problemet med at sende billeder til fjerne (og måske ikke så teknisk stærke) familiemedlemmer.

af Morten Skeldal Østergaard #Diverse #Denver
8.7

Digitale billedrammer trådte lidt i baggrunden, da tablets begyndte at vinde frem i begyndelsen af dette årti. Skærmene i tablets var ofte af bedre kvalitet, og så fik man oven i købet en masse ekstra funktioner i forhold til de ofte lidt simple fotorammer. Men billedrammerne findes stadig, og Denvers ramme med den smarte Frameo-software er et godt eksempel på, hvad de digitale rammer kan, som tablets måske ikke egner sig så godt til.

Prisen på rammen er nede på niveau med en billig tablet, men skærmen er kraftigt forbedret i forhold til tidligere generationer af digitale fotorammer. Frameo-rammen har et flot og velbelyst billede. Når man sidder med rammen mellem hænderne kan man godt se, at billedkvaliteten ikke er helt på højde med en dyr tablet, men når rammen står på lidt afstand i reolen, så er billedet lysere og flottere end et traditionelt fotografi i en ramme. Og det er jo nok først og fremmest sådan en, Frameo skal konkurrere imod.

Før i tiden var det en anelse besværligt at lægge nye billeder ind i en digital fotoramme. Man skulle først pille et SD-kort ud og flytte billeder over på det, og tit var styrestemet på rammen ikke synderligt brugervenligt.

Alt det har Frameo gjort op med. Når der skal nye billeder i rammen, så bruger du blot en app på din telefon til at sende billederne via nettet. App’en har adgang til det billederne på telefonen, så du vælger blot dem, du vil have i rammen og trykker på send. Du kan endda have flere Frameo-rammer til knyttet app’en. Det fungerer uden problemer, og det er især smart, hvis man har fjerne slægtninge, der gerne vil følge med i fx børnebørnenes dagligdag. Det kræver kun et par tryk på telefonen, og så er der friske billeder i rammen. Den kan i øvrigt indstilles til at stå på langs eller højkant ved at flytte rundt på en lille støttepind på bagsiden.


+ Godt lys i skærmen

+ Smart delefunktion

+ God app

– Lidt lav opløsning

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Frameo er en god og nem løsning på problemet med at sende billeder til fjerne (og måske ikke så teknisk stærke) familiemedlemmer.

Specifikationer

Mærke
Denver
Produkttype
Digital fotoramme
Mål
10,1 tommer
Andet
Kapacitet på 10.000 billeder