Du skal bruge knappen i enden til at få forbindelse til dit Bluetooth-headset.

Creative BT-W4

Det tager kun et øjeblik at skabe forbindelse mellem pc'en og dit Bluetooth-headset med Creative BT-W4.

af Morten Skeldal Østergaard #Diverse #Creative
9.0

Creative BT-W4 er en enkel og vellydende genvej til at få forbindelse mellem din pc og et Blueooth-headset.

Du skal blot sætte den lille adapter i en ledig USB-C-port på pc’en. Herefter holder du to knapper nede, først den ene, så den anden. Under vores test med to Bluetooth-headsets blev forbindelsen oprettet nærmest øjeblikkeligt.

Den lille USB-dims forbinder sig til dit headset med en teknologi ved navn aptX Adaptive. Det er den seneste udvikling af lydteknologien aptX fra firmaet Qualcomm, der er mest kendt for at producere processorer til mobiltelefoner.

Det er nemt at få forbindelse til BT-W4. Vi satte enheden i en ledig USB-port og holdt parringsknappen nede på den. Herefter holdt vi den tilsvarende knap inde på vores Bluetooth-headset, og efter få sekunder var der skabt forbindelse. Adapteren kan parres med op til fire headsets eller højtalere, og du kan skifte mellem dem ved hjælp af Creatives meget enkle Windows-program.

Lydkvaliteten er fremragende. Vi brugte det samme headset med henholdsvis kabel og en Bluetooth-forbindelse til adapteren. Vi skulle virkelig anstrenge ørerne for at høre forskel på musikken fra de to forskellige forbindelser, men der var en svag tendens til mere stemte S’er i sang, når der ikke var alt for mange instrumenter til at sløre lydbilledet.

Det er i øvrigt ikke noget problem, hvis din gamle pc ikke har USB-C, for der følger en omformer med i kassen, så du kan bruge BT-W4 i en gammeldags USB-A-port. Selv uden omformeren stritter BT-W4 ret langt ud af USB-porten, så du kan ikke lade den blive siddende i din bærbare pc under transport.


+ God, trådløs lyd

+ Brugervenligt Windows-program

– Stikker langt ud fra USB-porten

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Det tager kun et øjeblik at skabe forbindelse mellem pc'en og dit Bluetooth-headset med Creative BT-W4.

Specifikationer

Mærke
Creative
Produkttype
Bluetooth-adapter
Tilslutning
Bluetooth 5.2